Doğansporlu Gençler Yuvada Kaldı

Doğansporlu Gençler Yuvada Kaldı

Süper Amatör Lig ekiplerinden Doğanspor, altyapısında yetiştirip geçtiğimiz sezon A takımda forma şansı verdiği Bekir Usta, Mahmut Arslan ve Berke Can Fışkınkol ile sözleşme yeniledi.

Doğanspor tesislerinde düzenlenen imza törene yönetim kurulu üyesi ve altyapı sorumlusu Taner Erim de katılım gösterdi.

Futbola İnegölspor altyapısında başlayıp Doğanspor altyapısına transfer olan 17 yaşındaki stoper Bekir Usta, Doğanspor altyapısından yetişen 22 yaşındaki sol bek Mahmut Arslan ve Doğanspor altyapısından yetişen 21 yaşındaki kaleci Berke Can Fışkınkol, önümüzdeki yılda Sarı Lacivertli formayı giymek için kendilerini Doğanspor´a bağlayan sözleşmeyi imzaladılar.

GÜÇ VE ENERJİ KATACAKLAR

Transferin ardından konuşan Doğanspor Altyapı Sorumlusu Taner Erim, ?Doğanspor Kulübü olarak, sportif gençlerin yetişmesine ve altyapılara verdiğimiz önem, genç oyuncularımızı A Takım kadrosuna dâhil edilmesiyle bir kez daha belgelenmiş oldu. Geçen sezon A takıma çıkardığımız son derece başarılı bir şekilde geçiren bu 3 oyuncu bu sezonda formalarını giyip başarılı maçlar çıkaracaklardır. Genç oyuncularımızın takımımıza yeni sezonda büyük güç ve enerji katacağına inanıyoruz" dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07