DOĞANSPORUN GÖZÜ SÜPERDE

DOĞANSPORUN GÖZÜ SÜPERDE

Doğanspor Teknik Direktörü Ömer Bakay, 45 gündür antrenmanların eksiksiz bir şekilde sürdürdüklerini, futbolcuların azim ve gayretlerinden gayet memnun olduklarını söyledi.

 

Yeni sezon öncesi çalışmaları ve rakipleri değerlendiren İnegöl Doğanspor Teknik Direktörü Ömer Bakay, "Çekilen fikstür sunucunda gurubumuz İnegöl, Bursa ve Yenişehir takımlarından oluşuyor. Gurubumuzda hiçbir takım tesadüf olarak bulunmamakta, süper amatörden düşen Bağlarbaşı bizim gibi geçen sezon aynı gurupta yer aldığımız Yenişehir Esnaf Doğan, kaliteli bir kadroya sahip olan Hürriyet ve Pınarbaşı takımlarının yanında, bu sene daha genç ve dinamik kadroya sahip Alanyurtspor ve İnegöl´ümüzün bir diğer güzîde kulübü Ilgarspor yer almakta. Bu bütün takımları tek tek incelediğimizde bu sene ligin çekişmeli ve zevkli geçeceğini söyleyebiliriz."dedi.

Takımın geçen sezon başarılı olan kadrosunu koruduklarını kaydeden Bakay, "Ayrıca takımımıza bu yıl daha önce profesyonel liglerde oynamış ve süper amatörde liglerde oynamış tecrübeli 7 oyuncu ile gücümüze güç kattık. Kulüp ve camia olarak süper amatöre tarihimizde ilk kez çıkmayı çok arzuluyoruz, tüm plânlarımızı bu doğrultuda yaptık. Bu kulübün tarihinde her daim hatırda kalacak işler yapmak için şampiyonluk istiyoruz. Fairplay ve dostluk içinde tatlı rekabetlerle geçecek, seyir zevki yüksek bir takım olacağımızı düşünüyorum. Guruptaki tüm maçların dostluk içinde geçmesini temenni ediyorum ve bütün takımlara başarılar diliyorum."dedi.

Haber: Ceyhun AKMAN



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07