DOĞASEVERLER YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMEDİ

DOĞASEVERLER YAĞMUR ÇAMUR DİNLEMEDİ

Lale Eğitim ve Gençlik Derneği ile İnegöl Eğitim Sevenler Derneği tarafından öğretmenlere yönelik düzenlenen ‘Sağlıklı Yaşam İçin Birlikte Yürüyelim’ etkinliği gerçekleştirildi. Doğaseverler yağmur çamur dinlemeden zorlu parkuru tamamladı.

Lale Eğitim ve Gençlik Derneği (LALEDER) ile İnegöl Eğitim Sevenler Derneği (İNESDER), ‘Sağlıklı Yaşam İçin Birlikte Yürüyelim’ sloganıyla doğa yürüyüşü tertip etti. Kıranköy mevkiinde gerçekleştirilen yürüyüşte, doğaseverler yağan yağmura rağmen parkuru tamamlamayı başardı.

 

LALEDER Başkanı Gönül Keskin, yürüyüşle ilgili yaptığı açıklamasında bir araya gelerek yeni dostluklar kurmayı amaçladıklarını ifade ederken, bu tür etkinliklerle öğretmenleri bir an olsun şehir stresinden uzaklaştırıp dinlendirmeyi amaçladıklarını söyledi. Keskin, “Pazarın o karanlık, yağmurlu ve iç karartan havasına rağmen sıcak yataklarını terk edip buluşma noktamıza gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Özellikle yürüyüşümüze katılan arkadaşlarımı, gözü karalığı ve ekip olma yolunda attıkları bu adımlarından ötürüde ayrıca kutluyorum” dedi.

 

İNESDER Başkanı Metin Kuş da “Eğitimcilerin doğa yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. Yol boyunca yürürken birbirlerimizle tanışma ve kaynaşma imkanı da bulduk. Yürüyüşümüz sonunda temiz havayı ciğerlerimize kadar çektik sağlıklı yaşamın büyüsünü yeniden keşfettik. Doğayla etkileşim içinde yürüyüş yapmanın, hafızayı ve konsantrasyon seviyesini güçlendirdiği biliyoruz. Ayrıca, hafıza ve dikkatin yerleşim yerlerinden çok doğaya baktıktan sonra da olumlu yönde etkilendiğini de biliyoruz. Bu yüzden etkinliğimiz fevkalade güzel geçti. Kısaca özetlersek güzel bir gün geçirdik” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07