Doğaseverlerden geleneksel yürüyüş

Doğaseverlerden geleneksel yürüyüş

Üç yıldır İnegöl’de faaliyet gösteren İnegöl Doğader Dağcılık kulübü, ‘Doğa Bizi Çağırıyor’ sloganıyla 1 Temmuz Pazar günü 3’üncü Geleneksel Doğa Yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Kaynakçılar A.Ş sponsorluğunda gerçekleştirilen Doğader Dağcılık Kulübü’nün düzenlemiş olduğu ‘Doğa Bizi Çağırıyor’ sloganlı geleneksel yürüyüşü, İnegöl Belediyesi ve Kurşunlu Belediyesi destekleri ile gerçekleştirildi.

80 kişinin katıldığı yürüyüş, Boğazova çataktan başladı. Baş alan yaylasında üç buçuk saatlik bir mola verildikten sonra öğlen yemeğine kadar extra yürüyüş yapmak isteyenler için sepetçi yaylasına kısa bir yürüyüş gerçekleştirildi. Yemeğin ardından ise katılımcılarla birlikte yarışmalar ve oyunlar oynandı.

Moladan sonra  erikli parkurunu tamamlayan yürüyüş ekibi, Erikliden İnegöl Belediyesi ve Kurşunlu Belediyesinin tahsis ettiği otobüslerle İnegöl’e döndüler. Yapılan Yürüyüşe ilişkin bilgim veren Doğader Dağcılık Kulübü Üyesi ve Faaliyet Sorumlusu Cemal Kuş, yürüyüşe katılımın güzel olduğunu söyledi. Katılımcıların hem keyifli bir yürüyüş yapması, hem de eğlenmeleri için gayet planlı bir şekilde organize ettiklerini belirten Kuş; “Bizim sloganımız ‘Doğada Ayak İzimizden Başka Bir şey Bırakmıyoruz’ bizimle birlikte gelen yürüyüşçülere de bunu hatırlatıyoruz. Biz İnegöl Doğader Dağcılık Kulübü olarak her 15 günde bir doğa yürüyüşü düzenliyor ve bu yürüyüşleri halka açık yapıyoruz. Hem çevremizi tanımış oluyor, hem de keyifli zaman geçiriyoruz. Ayrıca Cuma geceleri gece yürüyüşleri de düzenliyoruz. Faaliyetlerimizde katılan ve bundan sonraki katılacak olan tüm arkadaşlarımıza Doğader adına teşekkür ediyor, sponsor olan Kaynakçılar A.Ş, İnegöl Belediyesi ve Kurşunlu Belediyesine teşekkür ediyorum” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07