www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Doğayı Tanıyor ve Öğreniyorlar

Doğayı Tanıyor ve Öğreniyorlar

İnegöllü öğrenciler ile beraber Bursa'da kampa giren İnegöl Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, teknolojiden uzak ve doğa ile iç içe bir şekilde hem akademik hem de sosyallik olarak gelişim sağlamalarına katkıda bulundu.

Öğrencilerin kamptan çok memnun ayrıldığını belirten İnegöl Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü Necat Başkurt, programların gençlerin enerji ve derslerindeki başarılarını artırdığını ifade etti.

DERSLERDE BAŞARILI OLMALARINI AMAÇLIYORUZ

Kampı değerlendiren İnegöl Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Necat Başkurt, Öncelikle öğrencilerimiz ile birlikte sürekli böyle etkinliklerde bulunmak, beton yığınından çıkıp öğrencilerimi doğa ile buluşturarak onların negatif enerjilerini üzerlerinden atmaları ve derslerinde başarılı olmaları amaçlıyoruz. Yıl boyunca kamplar düzenleyerek, velilerimizin de izinlerini alarak öğrencilerimiz için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

GENÇLERİN DOĞAYA OLAN İLGİLERİ ARTIYOR

Kampların öğrencilerin öğrenim açlığını gündeme getirdiğini belirten Başkurt, Doğa ile iç içe olarak öğrencilerimiz ile teknolojiden uzak çeşitli etkinliklerde bulunarak öğrenimlerine yardımcı oluyoruz. Etkinliğe katılan öğrencilerimiz ile çeşitli yarışmalar yapıyoruz. Etkinliklerle birlikte doğayı tanımak adına yaptığımız yürüyüşler ile öğrencilerimizin doğaya olan ilgisi daha da arttı. Teknoloji çağındayız ve öğrencilerin genel olarak büyük bir çoğunluğu başını telefonundan, tabletinden veya bilgisayarından kaldıramıyor. Kaldıramaması ise hem velileri üzüyor hem de öğrenimlerine ağır darbe vuruyor. Bunun yanı sıra şuanda ilçemizde gençlik anlamında birçok tehdit var. Bunları göz önüne aldığınızda, bu yapılan kamplar öğrencileri o gibi çevrelerden uzak tutuyor ve derslerine olan bağlılıklarını arttırıyor” şeklinde konuştu.

AMAÇLARI DOĞRULTUSUNDA YÜRÜMELERİNE DESTEK OLUYORUZ

Kampların yıl boyunca devam ettiğini ve bunun yanı sıra kulüp içinde belirli öğretmenlerce öğrencilere okul derslerinde yardımcı olduklarını belirten Başkurt, Bizler kulüp mensubu öğrencilerimizin hem derslerinde hem de hayatlarında bir ideal için uğraşmalarını, amaçları doğrultusunda emin adımlarla ilerlemeleri için destek oluyoruz. Öğrencilerimiz de bunun farkında. Bu nedenle öğrencilerimize ve velilerimize bizleri tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz” açıklamalarında bulundu.

HBR: Onurhan BAYRAKTAR 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19