?DOĞRU İNSANLARI DESTEKLEMİŞİZ?

?DOĞRU İNSANLARI DESTEKLEMİŞİZ?

İnegöl Ahıskalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Taş, AK Parti´yi destekleyeceklerini açıkladıklarında bazı eleştirilere maruz kaldıklarını belirterek; ?Doğru insanları desteklemişiz? dedi.

 

1 Kasım Genel Seçimi öncesinde AK Parti´ye destek vereceklerini açıklamalarının ardından bazı çevrelerce eleştirilere maruz kalan İnegöl Ahıskalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Taş, seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

ÜLKEMİZİN İSTİKRARA İHTİYACI VARDI

Ülke adına büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Başkan Mehmet Taş, ?Ülkemizde birlik ve beraberliğe, istikrara ihtiyaç vardı. Bizim en büyük temennimiz zaten ülkemizin, vatanımızın üzerindeki sorunların çözülmesi, giderilmesi ile alakalıydı. Güçlü bir hükümet olduktan sonra zaten bizim sorunlarımız da çözüleceğine inanıyorduk. Ama önceliğimiz ülkemizdeki sıkıntıların çözülmesinden yanaydı. Çok şükür Rabbime birlik ve beraberliğimizi sağlayacak, ülkemizin kalkınma hamlesine katkı sağlayacak bir sonuç elde edildi. Biz bundan çok büyük mutluluk duyduk. Zaten açık açık desteklememizdeki gaye buydu. Hem insanlarımızın sorunlarının çözüme kavuşması hem de ülkemizdeki 5 aydır yaşadığımız sıkıntıları için ülkemizin tek başına bir iktidara ihtiyacı vardı. AK Parti´ye ihtiyaç vardı. Çok şükür bu sağlandı. Dünden bu yana çok sevinçliyim, çok gururluyuz, önce ülkemiz adına sonra insanlarımız adına mutluyuz. Kurulacak olan hükümetimize şimdiden başarılar diliyorum?dedi.

 

?ALA BİZİM ONURUMUZ OLDU?

?Bursa´da bizim Efkan Ala gibi bir faktörümüz var?diyerek konuşmasını sürdüren Taş, ?O bizim gururumuz, onurumuz olmuştur. Allah razı olsun kendisinden. Burada yapılan toplantılarda Ahıskalıları her zaman gururlandırdı. Bizim de kendisini desteklememiz gibi doğal bir şey olamazdı. Bizim seçim öncesi destek vereceğimiz partiyi açıklamamızdan dolayı çok kişi rahatsız oldu. Çok kişi tepki gösterdi. Ama biz şimdi görüyoruz ki doğru hamleyi yağmışız, doğru insanları desteklemişiz. Çünkü bunca insanın duasıyla buraya gelindi?şeklinde konuştu.

 

?DOĞRU İNSANLAR GELSİN DİYE DUA ETTİK?

Taş, ?5 aydır yaşanan sıkıntıları insanlarımızı kahretmişti. Terör belası insanları iyice bunaltmıştı. Şimdi diyorum ki hiç kimse bir laf konuşmasın. Bu insanlar AK Parti gelsin diye dua etmedi, doğru insanlar gelsin diye dua etti. Demek doğru insanlarda bunlarmış? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54