www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Doğru futbolu oynadığımızda 3 puanı alacağımızı düşünüyorum

Doğru futbolu oynadığımızda 3 puanı alacağımızı düşünüyorum

İnegölspor teknik direktörü Bahaddin Güneş hafta sonu oynanacak olan Amedspor maçı ile alakalı değerlendirmelerde bulundu

Güneş yaptığı açıklamada “Geçen hafta derince maçında üzüldüğümüz nokta oldu. Kazanacağımız bir maçı kötü bir şekilde mağlup olduk. Deplasmandan puan olarak dönseydik daha mutlu olacaktık. O artık geride kaldı. Futbolda bunlar var. Önümüzde bir Amed maçı var. Rakibimiz bu haftaya kadar namağlup bir şekilde geldi. Şampiyonluğun en büyük adayı grubun lideri. Bizimde yukarıları zorlamamız için galibiyet almamız gerekiyor. Biz şuan tam ortadayız ama bizim hedefimiz yukarıları düşünmek. Rakibin kalitesini de düşünerek ona göre bir oyun planı sergileyeceğiz. Futbolun doğrusunu yaptığınız sürece puan alabiliyorsunuz. Biz elimizden geleni yapacağımızı düşünüyoruz. Doğru oyunu oynadığımızda 3 puanı alacağımızı düşünüyorum. “ dedi.
FUTBOL SAHADA OYNANIYOR
“Sosyal medyada yazılan ucuz söylemlerle işimiz olmaz. Biz geçen sene Diyarbakır’a gittiğimizde bizi çok iyi ağırladılar. Bizlere antrenman sahasını verdiler. Futbolda doğrulardan yana olmamız gerekiyor. Futbol sahada oynanıyor başka bir yere çekilmesin.”



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19