www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DOĞU-BATI GARAJLARI TRAFİĞİ RAHATLATACAK

DOĞU-BATI GARAJLARI TRAFİĞİ RAHATLATACAK

İnegöl Belediyesi tarafından yapılması planlanan batı garajının yeri belli oldu. Doğu ve Batı garajlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz; “Bu uygulama hem minibüsçüler ve otobüsçülerin, hem de şehir trafiğinin

İnegöl Belediyesi’nin 2012 yatırım planları arasında yer alan Doğu ve Batı garajları ile ilgili açıklama yapan Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, kısa sürede hayata geçmesini beklediklerini bu uygulamanın şehir trafiğine de fayda sağlayacağını söyledi.

Öte yandan, eski karayollarının bulunduğu Ankara Caddesi üzerindeki alanın Doğu garajı olarak belirlenmesinin ardından, Batı garajının da Üniversitenin karşısında bulunan Erenler Camii’nin yanındaki 3 bin metrekarelik alanda yapılacağı öğrenildi. Doğu-Batı garajları ile ilgili bir açıklama yapan Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz; “İnegöl’de şu anda iki noktada Doğu ve Batı garajları ile ilgili bir çalışma var. Bunlardan bir tanesi eski Karayollarının bulunduğu Ankara Caddesi üzerindeki yer. Burayla alakalı konu İnegöl Belediyesi’nin 2012 yatırım programları içerisinde de var. Diğer garaj ise; üniversitenin orada bir boş alan var, orada konuşlandırılacak, orası da batı garajı olacak. Yani Cerrah, Çeltikçi, Hocaköy, Edebey, Yenice tarafından gelen araçlar batı garajını kullanacak. Doğu garajına da Kurşunlu, Tahtaköprü ve bunların üzerindeki köyler kullanacak. Böyle bir çalışma var. Tabi İnegöl çok hızlı bir gelişim içerisinde. Bu çalışma da inşallah kısa sürede hayata geçer. Bu uygulama hem minibüsçüler ve otobüsçülerin, hem de şehir trafiğinin rahatlamasını sağlayacaktır” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19