www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Doğugücü evinde yıkıldı

Doğugücü evinde yıkıldı

Bursa Süper Amatör Küme B Grup lideri İnegöl Doğugücüspor, kendi evinde karşılaştığı Yenişehir Belediyespor´a 2-1 kaybederek 8 maç aradan sonra ilk defa yenildi.

Maça oldukça hızlı ve kontrollü bir şekilde başlayan ev sahibi Doğugücüspor maçın henüz 26. dakikasında 1-0 üstünlüğü yakaladı. Yenişehir Belediyespor bu dakikadan sonra oyunda dengeyi sağladı, aradığı golü 45.dakikada serbest vuruştan seken topla eşitliği sağladı ve ilk yarı beraberlikle sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısında da etkili futbol oynayan konuk ekip Yenişehir Belediyespor 73. dakikada ikinci golü bularak oyunda 2-1 öne geçti. Bu dakikadan sonra rakip kaleye baskı kurarak atak tazeleyen ev sahibi Doğugücüspor net pozisyonları değerlendiremedi. Maçta başka gol olmayınca son haftalarda zor günler geçiren konuk ekip Yenişehir Belediyespor 2-1 kazanarak puanını 12 ye yükseltti. Ev sahibi Doğugücüspor yenilgiye rağmen 19 puanla ligde liderliğini sürdürdü.

Maç boyunca hakemin Doğugücüspor´un iki net golünü vermezken, maç içinde de Doğugücüsporun net ataklarını Ofsayt düdüğü çalarak kesti. Uzatma dakikalarında Doğugücüspor atağında, Doğugücüsporlu oyuncu ceza alanı çizgisinde kaleye şu çektiği pozisyonda hakemin maçın bitiş düdüğünü çalması tribünlerden büyük tepkilere neden oldu.Maç sonunda Doğugücüsporlu yöneticilerin sağduyulu davranması sonucunda herhangi bir taşkın´lık yaşanmadı.

 

Haber ve Fotoğraf:  M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19