www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Doğugücü Sait Taşkesen´e Emanet

Doğugücü Sait Taşkesen´e Emanet

Süper Amatör Lig temsilcimiz Doğugücüspor, 2018-2019 futbol sezonu öncesi antrenörSait Taşkesen ile anlaştı.

Doğugücüspor Sosyal Tesisleri´nde düzenlenen imza töreninde Kulüp Başkanı Sinan Taşdemir, Antrenör Sait Taşkesen ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını belirtti.

TRANSFERLER BAŞLAYACAK

Başkan Sinan Taşdemir, imza töreninden sonra yaptığı açıklamada;?Doğugücüspor olarak çalışmak istediğimiz bilgi ve tecrübelerine inandığımız başarılı antrenörSait Taşkesen hocaya emanet ettik. 2018-2019 yeni futbol sezonu hocamıza ve kulübümüze hayırlısı olsun. Yeni sezonda hedefimize Türkiye Bölgesel Amatör Lig olacaktır. En kısa zamanda hocamızınraporu doğrultusunda eksikliklerimizi tamamlayıp, yepyeni bir Doğugücüspor ile birlikte taraftarlarımızın karşısına çıkacağız. Bu sezon Doğugücüspor´u izlemek bir ayrıcalık olacaktır? dedi.

ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Tecrübeli antrenörSait Taşkesen ise, Doğugücüspor ile anlaştığı için çok mutlu olduğunu belirterek, ?Transferi büyük ölçüde tamamladık. Birkaç bölgede eksiğimiz var, onları da yakın zamanda tamamlayacağız. Hedefimiz iyi bir kadro kurup, sezonu şampiyon olarak bitirmektir" şeklinde konuştu.

Sait Taşkesendaha önce Arabayatağıspor,Yavuzselimspor,Yıldırım Belediyespor ve son olarak da geçtiğimiz sezon İnegölspor U-14 takımını başarılı bir şekilde çalıştırdı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00