Doğugücü yemekte buluştu

Doğugücü yemekte buluştu

Süper Amatör Ligtemsilcimiz Doğugücüspor camiası, birlik ve beraberlik yemeğinde Zeynel İnegöl Köftecisinde bir araya geldi.

Bu sezon Süper Amatör Küme´de yaptığı önemli transferler ile takım olma yolunda ilerleyen ve iddialı bir kadro kuran Kırmızı-Siyahlı ekip, birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu. Yemekte DoğugücüsporBaşkanı Sinan Taşdemir,Doğugücüspor yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip, futbolcular İnegöl Zeynel Köftecisinde verilen yemekte bir araya geldi. Yeni sezon hazırlıklarının ve yapılacak hazırlık maçlarının da istişare edildiği gecede kulüp yöneticileri ve futbolcular birlikte samimi bir ortamda yemek yiyerek sohbet ettiler.

Yemekte konuşma yapan Doğugücüspor Kulüp Başkanı Sinan Taşdemir, ?Yeni sezonda sizin gibi pırıl pırıl arkadaşlara başarılar diliyorum. Umarım Fair-Play çerçevesinde, kazadan, beladan uzak, sakatlıkların olmadığı başarılı bir sezon geçiririz. Bu sezon yönetimimizle birlikte şampiyonluk hedefi ile yola çıktık. Takıma birbirinden değerli oyuncular ve hocamızı kadromuza kattık. Bu akşam takımızın diğer oyuncuları ile birlikte bir kaynaşma yemeği düzenledik. Burada birlik ve beraberlik içinde bir ortam oldu? dedi.

GÜZEL BİR SEZON GEÇİRMEK İSTİYORUZ

Futbol adına iyi şeyler yapmak istediklerini söyleyen Taşdemir, ?İnegöllü sporseverlere ve taraftarlarımıza futbolun güzellikleri adına kaliteli bir futbol seyrettirmeye çalışacağız ve bunu da başaracak bir kalitede takımız. Futbolcularımızın sahada en iyi mücadeleyi göstereceğinden kimsenin kuşkusunun olmamasını ve Doğugücüspor camiasının maçlara gelerek desteklemelerini istiyoruz? şeklinde konuştu.

ALTYAPIYA ÖNEM VERİLECEK

Başkan Taşdemir önceki senelerde olduğu gibi bu sene de altyapıya önem vereceklerini söyledi. Taşdemir,?U-19 takımı geçtiğimiz sezon namağlup şampiyon oldu. Diğer yaş gruplarımızdada aynı başarıyı göstereceğimize inanıyorum. Bir gencimizi kahve köşesinden kurtarsak bu bizim için en büyük başarı. Yönetim olarak altyapıya desteğimiz sürecek, altyapı yaş kategorilerinde başarılı olmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Birlik ve beraberlik yemeğine sponsor olan Zeynel İnegöl Köftecisine teşekkür eden Taşdemir, ?Bu güzel gecemizin yemek sponsoru olan Zeynel İnegöl Köftecisine sonsuz teşekkür ediyorum? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07