Doğugücü´nde Teknik Kadro Tamam

Doğugücü´nde Teknik Kadro Tamam

Yeni sezonda Süper Amatör Küme´de mücadele edecek olan Doğugücüspor´da Erol Arslan ve Mesut Ali Düzkaya A takım antrenörlüğüne getirildi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Erol Arslan,?Tekrardan mensubu olmaktan onur duyduğum Doğugücü takımıyla anlaşmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum.Yeni sezonla alakalı Doğugücü´ne ve o büyük taraftarına yakışan hırslı, mücadeleci ve iyi futbol oynayan bir takım izletmek amacındayız.İyi transferler yaptık ancak yeni oyunculardan kurulu bir ekibiz.Bunun dezavantajları olsa da biz bunu biran önce ortadan kaldırmak ve takım olmak için ekibim ve oyuncularımla çok çalışarak yeni sezona tüm camiamızın gurur duyacağı bir takım izletmek için mücadele edeceğiz.Ve inşallah sezon sonu hedeflerimize ulaşacağız? dedi.

İmzaların atılmasının ardından açıklama yapan Doğugücüspor Başkanı Osman Taşdemir ise, ?Antrenörlerimiz ile yaptığımız anlaşma kulübümüz için hayırlı olsun? şeklinde konuştu.

Doğugücüspor yaz spor okulu ise, antrenörler İsmail Derman ve Sezer Erdoğan gözetiminde Pazartesi günü Doğugücüspor tesislerinde start aldı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32