www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Doğugücü´nden Derbiye Davet

Doğugücü´nden Derbiye Davet

Doğugücüspor Basın Sözcüsü Burhan Serbest, hafta sonu Kurtuluşspor ile oynayacakları İnegöl derbisi öncesi tüm ilçe halkını maça davet etti.Doğugücüspor Basın Sözcüsü Burhan Serbest, hafta sonu Kurtuluşspor ile oynayacakları İnegöl derbisi öncesi tüm ilçe

Yeni sezonda bir üst ligi hedefleyen Doğugücüspor, oynadığı ilk 3 maçınıkazanarak hedefleri doğrultusunda devam ediyor. Doğugücü, hafta sonu oynanan İnegöl derbisinde 1-0 kazanarak gülen taraf oldu.

Doğugücüspor Basın Sözcüsü Burhan Serbest,?Kafkasspor maçının centilmence, dostluk içinde geçmesi ve maçta sakatlanan oyuncularımızın bulunmaması bizler için ayrıca bir sevinç oldu.Bu sezon oynanan üç maçımızda teknik heyetimiz, futbolcularımız, yönetim ve taraftarlarımız üstüne düşenin en iyisini yapmıştır. Taraftarımız için ayrı bir parantez açarsak, takımın gerçekten olmazsa olmazlarından.Maç nerede olursa olsun, hangi hava şartları olursa olsun takımı yalnız bırakmadılar, her maçı kendi evimizde oynar bir hava kattılar. 90 dakika boyunca desteklerini hiç eksik etmediler. Takım olmak için bir bütün olarak hareket ediyoruz. Geçmiş senelerdeki bazı hatalar üzerinde durulup ders çıkarılıp ve buna önlem aldık.Hedefimiz olan BAL Ligi için en önemli virajlardan biri olan ve bizim gibi BAL Ligini çok isteyen başka bir İnegöl takımına hafta sonu misafir olacağız. Bu maçı tabikide 2 takım da galibiyeti çok isteyecektir. Maçın dostluk ve spor olduğunu unutmamak gerekir.İnegöl 2 hafta üst üste çok önemli derbi maçlarına tanıklık etti, kimin kazandığı kadar maçların dostluk içinde olması ve seyri yüksek olarak çok güzel maçlar oynandı. Bu maçlara bu haftaki Doğugücü,Kurtuluşspor maçıda eklenecektir. İnegöl takımı olarak İnegöl´ü BAL Liginde temsil etmek bize gurur ve heyecan verir. Bu hafta oynanacak İnegöl derbisine bütün spor sevenleri, spor camiasını, ilçemizin mülki amirlerini, sivil toplum örgütlerini maça bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01