DOĞUGÜCÜ´NE 2 SPONSOR

DOĞUGÜCÜ´NE 2 SPONSOR

Serkan Emlak-Serkan Taşdemir Atakım, Yıldırım AVM-Yunus Yıldırım altyapı için Doğugücüspor´a 2016-2017 yılı futbol sezonunda forma sponsoru oldu.

Önceki gün kulüp tesislerinde düzenlenen programda sponsorluk anlaşmaları imzaya dökülerek resmiyet kazandırıldı.

ÖNEMLİ BİR SPONSORLUK

Törende konuşan Doğugücüspor Başkanı Erdoğan Erdoğan, ?Serkan Emlak-Serkan Taşdemir ve Yıldırım AVM-Yunus Yıldırım bizi kırmadı ve yeni sezonda forma sponsorumuz oldular. Biz de maçlarda onların reklamını yapacağız. İlçemizin önemli firmalarının adını formalarımızda taşımak bize gurur verir. Şampiyonluk yolunda bize destek sağlaması açısından önemli olan bu sponsorluk, bizi memnun etti? dedi.

SPORLA İÇ İÇE BİR FİRMAYIZ

Serkan Emlak firma sahibi Serkan Taşdemir, sponsor olmaktaki amaçlarının Doğugücüspor´u iyi yerlere gelmesini sağlamak olduğunu belirterek; ?Sporla iç içe olan bir firmayız. Sporun centilmence yapılması noktasında katkı sağlamak bizler için de güzel. Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunması, Doğugücüspor´un iyi yerlere gelmesi noktasında maddi-manevi ne varsa destek olmaya çalışıyoruz? diye konuştu.

GENÇLERİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN KORUYACAK

Yıldırım AVM firma sahibi Yunus Yıldırımise; ?Sporu özellikle futbola aşık birisiyim.Gençlerin spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzaklaşacağına inanıyorum. Bizde bu düşüncelerimizleDoğugücüpsor´a seve seve sponsor olduk" ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68