www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Doğugücüspor Genç Teknik Heyet´e Emanet

Doğugücüspor Genç Teknik Heyet´e Emanet

Bursa Süper Amatör Lig ekiplerinden Doğugücüspor´da 2019-2020 sezonunda görev yapacak teknik adamlar belli oldu.

Kırmızı-Siyahlı İnegöl temsilcisi geçtiğimiz sezonda takımda görev alan 34 yaşındaki genç antrenör Önder Erdoğan´ı getirirken, yardımcılık görevine de Ferhat harman´ı getirdi.

Doğugücüspor kulüp başkanı Refik Sayhan imza töreni sonrasında yaptığı açıklamada; ?Mahallemizin içinden gelen ve yıllarca İnegöl amatör futboluna katkıda bulunan Önder Erdoğan hocamız ile anlaşmış bulunuyoruz. Yardımcı antrenörlüğe  ise Ferhat Harman  getirildi. Kulübümüzün kuruluşundan itibaren,  gerek futbolcu gerek teknik heyet olarak görev alan, mahallemize ve İnegöl amatöre çok sayıda katkıları olan başarılı genç kardeşlerimize bu görevlerinde başarılar dileriz. Her daim yanlarında olduğumuzu belirterek yağılan anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olamsını dilerim? dedi.

Doğugücüspor tesislerinde atılan imza sonrasında genç teknik direktör Önder Erdoğan yaptığı açıklamada; ?2019 2020 sezonu için kulübüm olan Doğugücüspor ile teknik sorumlu olarak anlaştım. Başta yönetimimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  A Takım olarak yine hedefimiz üst sıralar olacaktır. Fakat geçen yıllardan farklı olarak daha az maliyetle genç kaliteli oyuncularla yola çıkacağız. Ayrıca yıllardır ihmal ettiğimiz alt yapımıza gerekli ilgiyi ve desteği göstereceğiz, bunun ilk adımı olarak alt yapımızdan yetişen 8 oyuncuyu A takım kadrosuna aldık ve daha da alacağız. Yeni sezon hepimize hayırlı olsun.? dedi.

Haber ve Fotoğraf:Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22