www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Doğugücüspor, İznikspor Maçına Hazır

Doğugücüspor, İznikspor Maçına Hazır

Bursa Süper Amatör Liginde normal sezonun sona ermesinin ardından, 6 takımın mücadele edeceği Playoff grubu maçları Pazar günü başlıyor.

Bursa Süper Amatör Playoff grubuna kalan İnegöl Doğugücüspor Pazar günü saat:16.00´da Yenişehir İlçe stadında İznikspor ile karşılaşacak. Keles Gençlikspor ise Yenişehir Belediyespor ile karşılaşırken, Orhaneli Gençlikspor, Elmasbahçelerspor ile karşılaşacak.

Doğugücüspor antrenörü Önder Erdoğan antrenman sonrasında açıklamalarda bulundu; ?Sezon başı Doğugücüspor da yardımcı antrenör olarak başlamıştım. 2-3 hafta sonra takımın hocası ayrılınca A takım antrenörlüğüne getirildim. Yönetim bana bu görevi verdi. Oktay hocamızla beraber bugüne kadar takımımızı getirdik. Şu ana kadar toplam 8 maça çıktık. 8 maçta hiç mağlup olmadık. İyide top oynadık. Bu süre zarfında sadece 3 gol yedik. Liglerin bitimine 2 hafta kala playofflara kalmayı garantiledik. Bu hafta sonu playoff maçlarımız başlayacak. İyi bir takımız, kendimize güveniyoruz. Playofflardaki hedefimiz kesinlikle birinci çıkmak. Bunun için bütün hazırlıklarımızı yapıyoruz. Pazar günü ilk maçımızı İznikspor ile Yenişehir ilçe stadında saat:16.00 da oynayacağız. Bu önemli maça bütün futbolseverleri ve taraftarlarımızı bekliyoruz. Şu an takımımızda cezalı oyuncumuz bulunmamakta. Sakat oyuncumuz olarak bir tek Zafer var. Bir aydır sakattı. Şu an iğleşti, fakat yeteri kadar yükleme yapamadığımız için ilk maçta aramızda olmayabilir. Onun dışında eksiğimiz yok? dedi.

Doğugücüspor´un geçtiğimiz dönem başkanlığını yapan ve her zaman kulübün, yönetiminin yanında olan Osman Taşdemir yaptığı açıklamada; ?Öncelikle Playoff maçlarının centilmenlik içinde geçmesini diliyorum. Sakatlık olmadan maçların bitmesini temenni ediyorum. Maçlarımızı kazanıp hedefimiz olan Bal ligini kovalayacağız. Fikstür avantajımız var. İlk maçımızı İznikspor ile oynayacağız. Hiçbir rakibimizi hafife almıyoruz. Play-off a kalan takımlar zayıf takım olamaz. Maç maç bakıyoruz. Her şeyden önemlisi biz kendi maçlarımızı kazanmaya bakıyoruz. Şu an başarılı olmamız için her şey kendi elimizde. Futbolcularımıza güveniyoruz. Hepsi kaliteli oyuncular. Çok karakterli ve kaliteli oyuncu grubuna sahibiz. Futbolcularımızdan çok memnunuz. Hepsinden Allah razı olsun. Emeklerimiz hepsine helal olsun. Yönetim kurulu üyelerimiz, arkadaşlarımız, Taraftarlarımız, Mahallemiz bizlere büyük destek veriyorlar. Yükümüz ne kadar ağır olursa olsun hepsi yanımda olduğunda çok mutlu oluyorum. Bu desteği arkamızda gördüğümüzde biz bu işi başaracağımıza olan inancımız artıyor. Her şeyden önce futbolu seviyoruz, futbolu seviyoruz. Bütün emeğimizi gençlere harcıyoruz, spora harcıyoruz. Bizden sonra devir alacak arkadaşlar Doğugücüspor´u daha iyi yerlere getireceğini düşünüyorum. Bala çıkıp İnegöl´ümüzü orada en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz? ifadelerini kullandı

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9548,09%-1,36
  • DOLAR

    32,48% 0,23
  • EURO

    34,54% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2500,70% 0,72
  • Ç. ALTIN

    4153,32% 1,65