www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Doğugücüspor Playoff´ta

Doğugücüspor Playoff´ta

Bursa Süper amatör küme B Grubunda deplasmanda Gürsu Belediyespor ile karşılaşan Doğugücüspor, rakibini tek golle yenerek, bitime bir hafta kala Playoff´lara kalmayı garantiledi.

Maç başından sonuna kadar sakin ve dostane bir ortam da oynandı.  Maç içinde ve sonunda da bu şekil devam etti. Doğugücüsspor maça mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Doğugücüspor maça  savunma güvenliğini bırakmadan rakibine önde baskılı oynadı. İlk yarıda 4 tane net gol pozisyonu değerlendirmeyince ilk devre golsüz sona erdi. Konuk ekip ikinci yarıya erken gol bulmak için daha da öne çıktı. Gürsu Belediyespor beraberlik için oynadığı için defans güvenliğini riske edip çıkmadı. Maçı soğutmaya çalıştı. Playoff´u garantilemek için galibiyete ihtiyacı olan Doğugücüspor ikici yarıya daha etkili başladı. 55.dakikaya kadar da rakip kalede gol aradı. 55. Dakikada Stephen Doğugücüspor´u 1-0 öne geçirdi.  Doğugücüspor istediği skoru yakaladıktan sonra daha garantili oynayıp, rakibe gol posizyonu vermeden maçı bitirdi. Doğugücüspor play-ofu düşünerek takımda direkt oynayan Zafer, Emre Atalay, Uğur, Özgür ve Samad´ı oynatmadı.

Gürsu Belediyespor 0 ? 1 Doğugücüspor

Yer: Gürsu İlçe Stadı

Hakemler: Ziya Tanoğlu, Doğancan Arslan,Erdenay Çıtıroğlu.

Gürsu Belediyespor: Sefer, Semih, Mustafa, Rıza, Serdar, İbrahim, Muhammed, Ahmet Can, Furkan, Onur, Mustafa.

Doğugücüspor: Gökhan, Ömer, Erdal, Alparslan, Bilal, Mehmet, Sercan, Erkan, Tuğkan, Stephen, Aydın

Doğugücüspor hücumunda Alparslan Aytekin´in altı pastan vurduğu şut üst direkten döndü, dönen topa Stephen Adisi düzgün bir vuruşla ağalara gönderdi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,49% -0,03
  • EURO

    34,64% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2435,72% 0,14
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00