www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Doğugücüspor şansını son maça taşıdı

Doğugücüspor şansını son maça taşıdı

Süper Amatör Lig Play-Off Grubu 4.maçında İnegöl temsilcisi Doğugücüspor, lider Yenişehir Belediyespor´u 1-0 mağlup ederek BAL´a yükselme şansını son maça taşıdı.

Minareli Çavuş Tesisleri´nde oynanan ve kıran kırana bir mücadeleye sahne olan maçın ilk yarısında her iki takımda aradığı golü bulamayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda daha istekli ve atak bir futbol sergileyen Doğugücüspor, sağlı sollu geliştirdiği ataklarla rakip kalede tehlikeli olmaya başladı.

81.dakikada Samad´ın ceza alanı dışından mükemmel şutunu kaleci Özal aynı güzellikte 90 tabir edilen köşeden çıkararak gole izin vermedi.

85.dakikada soldan gelişen Doğugücüspor atağında Yenişehir Belediyespor´da Volkan rakibini düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Samad attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

7 dakikalık uzatma bölümlerinde Yenişehir Belediyespor´un yoğun atakları ve beraberlik çabaları sonucu değiştirmeye yetmeyince Doğugücüspor sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Maç sonunda ise Kırmızı-Siyahlı futbolcular, galibiyetin sevincini saha içinde taraftarları ve soyunma odasında büyük coşku içinde kutladı.

Pazar günü ise Elmasbahçe-Doğugücüspor, Orhanelispor-Kelesspor ve Yenişehir Belediyespor-İznikspor maçlarının ardından Bölgesel Amatör Lige yükselecek takımlar belli olacak.

Saha: Minareli Çavuş Spor Tesisleri

Hakemler: Hasan Kaçar, Onur Tanrıverdi, Mahmut Uncu

Doğugücüspor: Gökhan, Emre, Erkan, Alparslan, Uğur, Tuğkan, Emre Atalay, Mehmet, Furkan, Mehmet, Samad

Yenişehir Belediyespor: Özal, Kemal, Volkan, Muhammed, Hüseyin, Muhammet Öz, Yasin, Mustafa, Osman, Hamit, Arda

Gol: Dk.85 (Doğugücüspor)

Haber ve Fotoğraf: M.Salih KAYGUSUZ

 

 



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25