DOLANDIRICILAR TAKTİK DEĞİŞTİRDİ

DOLANDIRICILAR TAKTİK DEĞİŞTİRDİ

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerinin ismini kullanarak,?Sponsorluk ya da başka türlü destek ve taleplerde bulunanlara kesinlikle itibar etmeyiniz? uyarısında bulundu.

 

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kendisini başkan yardımcısı ve daire müdürü isimlerini kullanarak vatandaşlardan sponsor ve benzeri taleplerde bulunan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

?SÖZ KONUSU BİLE DEĞİL?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ?Tarafıma ulaşan bilgiye göre İnegöllü iş adamlarımız ve esnafımız kendini Belediye Başkan Yardımcısı veya Daire Müdürü olarak tanıtan kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce aranarak, zor durumdaki hastalar ve ihtiyaç sahipleri için maddi yardım talebinde bulunuyormuş. Telefonla arayarak bu tür taleplerde bulunan şahısların İnegöl Belediyesi ile kesinlikle hiçbir ilgisi yoktur. Belediyemizdeki hiçbir bürokrat ya da çalışanın telefon ya da başka kanallarla farklı yardım isteğinde bulunmaları söz konusu değildir. Dolandırıcılık amacıyla yapıldığı belli olan konu hakkında ilgili makamlar bilgilendirilmiştir. Kendilerini telefonla arayarak, İnegöl Belediyesi ya da Belediye Başkanı adına sosyal yardım, sponsorluk ya da başka türlü destek ve taleplerde bulunanlara kesinlikle itibar etmeyiniz. Böyle bir durumla karşı karşıya gelen vatandaşlarımızın Emniyet birimleriyle irtibata geçmesini rica ediyorum? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04