?Don Kişot? Beğeniyle İzlendi

?Don Kişot? Beğeniyle İzlendi

İnegöl Belediyesi Mart ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Cervantes´in kalem aldığı ve tüm çocuklar tarafından beğeni ile okunan dünyaca ünlü ?Don Kişot?un çocuklar için hazırlanan tiyatro oyununu İnegöllü minik hayranlarıyla buluşturdu.

Özellikle çocuklara yönelik olarak gerçekleştirdikleri etkinliklerle eğlendirirken öğretmeyi hedefleyen İnegöl Belediyesi bu hafta sonu ?Don Kişot ve Maceraları? tiyatro oyununu İnegöllü tiyatro sever miniklerle buluşturdu.

 Baykuş Çocuk Tiyatrosu topluluğu tarafından sahneye uyarlanan ?Don Kişot ve Maceraları? isimli çocuk oyununa, İnegöllü veliler ve minik izleyiciler büyük ilgi gösterdi.

 Sahnelenen çocuk tiyatrosu sonrası veliler çocukları için gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar için İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.

 NİSAN AYI DOPDOLU GEÇECEK

İnegöl Belediyesi nisan ayı içerisinde çocuk tiyatro oyunları ile İnegöllü çocukların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu anlayışla 08 Nisan Cumartesi günü ?La Fonten Masalları Gökkuşağı Ormanı´ ve 22 Nisan Cumartesi günü ise ?İbiş´in Sınavı´ Çocuk Tiyatrosu ile çocukların boş zamanlarını dopdolu ve eğlenceli bir şekilde geçirmeleri sağlanacak.

 Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    10245,45%-0,31
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,78% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2406,52% 0,56
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32