DÖRTÇELİKTE TİYATRO FIRTINASI

DÖRTÇELİKTE TİYATRO FIRTINASI

İnegöl Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Psiko Tiyatro Derneği ortaklığında düzenlenen Okullararası Tiyatro Festivali'nde sahne alan Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tek Dişi Kalmış Teknoloji” adlı oyunu ile büyük alkış topladı.

Geçtiğimiz yıllarda yarışma olarak düzenlenen, bu yıl ise İnegöl Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Psiko Tiyatro Derneği ortaklığında festival havasında devam eden Okullararası Tiyatro Festivali, Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin sahne aldığı Tek Dişi Kalmış Teknoloji” oyunu ile devam etti. Nene Hatun Kız Meslek Lisesi, Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi ve Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olmak üzere 3 okulun boy gösterdiği festivalde son olarak sahne alan Dörtçelikli öğrenciler, teknolojinin yanlış kullanılması sonucunda meydana gelen zararları başarılı bir şekilde izleyicilere aktardılar.

4 AYLIK EMEĞE YOĞUN İLGİ

2 öğretmen ve 14 öğrencinin 4 aylık çalışmaları sonucunda meydana getirilen oyun, tiyatroseverler tarafından büyük ilgi ve beğeni ile izlendi. Sahnelenen oyunun Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda Cumartesi günü saat 14.00'da yeniden izlenime sunulacağı öğrenildi. 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22