Dostluk Kazandı

Dostluk Kazandı

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup´ta mücadele edecek olan Kurtuluşspor, Süper Amatör Küme A Grubu´nda mücadele edecek olan Doğugücüspor dostluk maçında karşılaştı. Zorlu 90 dakika 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Kurtuluşspor Sahası´nda oynanan karşılaşmaya seyircilerin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Karşılıklı ataklarla geçen 90 dakika sonucunda taraflar sahadan 0-0 beraberlikle ayrıldılar.

TAKIMI GÖRMEK İSTEDİK

Maç sonrası açıklama yapan Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, lig başlamadan önce takımdaki eksikleri görme adına böyle bir maça ihtiyaç duyduğunu belirterek, ?Bu tür maçlarda skor hiç önemli değil. Önemli olan futbolcuların performansını görmek. Bugün sahaya sürdüğümüz kadroda yer alan futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar. İnşallah ilerleyen dönemde daha iyi olurlar" dedi.

MORAL OLDU

Doğugücüspor Başkanı Osman Taşdemir ise, BAL Ligi takımı olan Kurtuluşspor karşısında alınan beraberlik ile moral bulduklarını belirterek, ?Ekim ayında başlayacak olan Süper Amatör Lig maçları öncesi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda ilçemizin BAL Ligi takımı Kurtuluşspor ile oynadığımız hazırlık maçından beraberlikle ayrılmamız bizim açımızdan moral oldu. Çeşitli nedenlerden dolayı beş as oyuncumuz eksik olarak maça çıktık, oynadığımız futboldan çok memnun kaldım. Lig öncesi oyuncularımız çok iyi izlenim bıraktılar. İnşallah gerek Kurtuluşspor, gerekse Doğugücüspor liglerinde başarılı olarak ilçemizi en iyi şekilde temsil ederler" diye konuştu.

Maçın ardından Kurtuluşspor yönetimi ve Doğugücüspor yönetimi tarafından futbolculara ve teknik heyete köfte ikramında bulunuldu.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00