DOSTLUK VE KARDEŞLİK İÇİN BURADASINIZ

DOSTLUK VE KARDEŞLİK İÇİN BURADASINIZ

Festivale katılmak için 11 farklı ülkeden İnegöl’e gelen halk dansları ekibi protokol ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe Kaymakamı Durmuş Gencer, dün yabancı konukları Kaymakamlık toplantı salonunda ağırladı. İlçe Kaymakamı Durmuş Gencer, misafirlere

 

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 24.sü düzenlenen festival İnegöl’ün her yerinde coşkuyla yaşanırken, bunun yanında festivale katılmak için İnegöl’e gelen yabancı halk dansları ekipleri protokol ziyaretleri yapıyor. Bu ziyaretlerin bir tanesi de dün İlçe Kaymakamı Durmuş Gencer’e gerçekleştirildi. Yabancı konukları Kaymakamlık toplantı salonunda ağırlayan Kaymakam Gencer, “Yaptığımız festival diğer yıllara birikim olacak. Bu festivalde bir eksikliğimiz olduysa şimdiden özür diliyorum. Ama eksikliklerimiz istenmeden olan şeylerdir. Festival geliştikçe ve imkanlarımız da artıkça daha iyi, daha güzel ortamlarda festivalimiz inşallah devam edip gidecek. Sizler dostluk ve kardeşlik için buradasınız. Zaten küçük aksaklıkları dostluklar görmez. Bizim festivalimize katılan misafirlerimizi sevgi ile kucaklıyoruz. Festivali düzenlemek önemli değil, festivale icabet etmek daha önemli siz onun için buradasınız. Festival için geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu festivali düzenleyen Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Kaymakam Durmuş Gencer’in yapmış olduğu konuşmanın ardından ziyarete gelen yabancı konuklar sırasıyla söz alarak, duygu ve düşüncelerini tercüman aracılığı ile paylaştılar. Yabancı konukların ortak fikri ise, Festivalin güzel bir etkinlik olduğunu ve katıldıkları diğer festivallere nazaran İnegöl’de düzenlenen festivalde kendilerine sıcak davranıldığını ifade ettiler.  Yabancı konuklar sırayla İlçe Kaymakamı Durmuş Gencer’e çeşitli hediyeler takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

 

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22