www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

DP´den Başkan Taban´a Ziyaret

DP´den Başkan Taban´a Ziyaret

Nisan ayında genel kurulunu yapan Demokrat Parti İlçe Yönetimi, kongreye katılım gösteren Belediye Başkanı Alper Taban´a iadeyi ziyarette bulundu.

Nisan ayında olağan genel kurulunu gerçekleştiren Demokrat Parti İnegöl İlçe Yönetimi, kongreye katılım sağlayan Belediye Başkanı Alper Taban´ı makamında ziyaret etti. İlçe Başkanı Murat Balakuş ve yöneticilerinin katıldığı ziyarette, İnegöl´e ilişkin istişarelerde de bulunuldu.

 

Ziyarette konuşan DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, ?22 Nisan tarihinde yaptığımız kongre sonrasında yeni yönetimimizle birlikte ziyaretlerimize başladık. Sağ olsun Belediye Başkanımız da kongremize katılmıştı. Bizde kendilerine iadeyi ziyarette bulunmak istedik. Bizleri kabul ettiği için kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.

 

Belediye Başkanı Alper Taban ise ?Başkanımıza ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ben de kongrelerine katılmıştım. Güzel ve coşkulu bir kongre oldu. Hem STK´larımız hem vatandaşlarımız hem de Demokrat Partiye gönül veren üyeler oradaydı. Olgunluk içerisinde, birlik beraberlik içerisinde bir kongre gerçekleştirdiniz. Tebrik ediyorum. Beraberinde tabi yönetim oluştu, görev dağılımları yapıldı ve ziyaretler çerçevesinde Murat Başkanımız bizlerle irtibata geçti. Bu sadece bugün için değil, her zaman kapımız açık. Makam milletin makamı, biz emanetçisiyim. Kolaylıklar diliyorum kendilerine. Nihayetinde hepimiz İnegöl için gayret ediyoruz. Eleştirileriyle, önerileriyle birlik ve beraberlik içerisinde olmak zorundayız.  Eminim ki tüm siyasi partiler İnegöl´e en iyi hizmeti vermek için bu mücadeleyi veriyorlar? ifadelerinde bulundu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29