DP´den İYİ Parti´ye Özel İftar

DP´den İYİ Parti´ye Özel İftar

İYİ Bursa Milletvekili Adayları Prof. Dr. İsmail Tatlıoğlu ve Hasan Toktaş ile İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, DP İnegöl ilçe teşkilatı ve parti büyükleri tarafından düzenlenen iftarda ağırlandılar.

Ahmet Et Mangal´da düzenlenen iftar yemeğinde İYİ Parti ve Demokrat Partili isimler 24 Haziran seçimleri öncesi istişarelerde bulundular.

BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI

Yemeğin ardından bir konuşma yapan DP İlçe Başkanı Murat Balakuş, ?Saygın bir Türkiyeiçin,ekonomi için,normalleşme için,parlamenter sistem için,darbelere karşı olmak için,kuvvetler ayrılığı için,huzur için,geçmişte olduğu gibi yine hizmet için,ayrıştırmadan tüm Türkiye için millet ittifakı diyoruz ve parti büyüklerimizin öncülüğünde İYİ Parti Milletvekili Adaylarımız ve İlçe Başkanımızla birlikte böyle bir iftar ve tanıtım programı oldu öncelikle İnegöl´ümüz ve Türkiye için bu seçimin hayırlı olmasını ve ayrışmadan bir bütün içerisinden kırmadan dökmeden sonuçlanmasını diliyoruz. Bu ülke hepimizin,bu devlet hepimizin?Ne şekilde olursa olsun bir hizmet yarışı kavga sebebi olmamalı, güzellikler içinde sona ermelidir. Ülkemizin gerginliğine ihtiyacı yok. Müreffeh bir şekilde yaşamaya ihtiyacı var? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07