www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DR. EMİN ACAR DUALARLA ANILDI

DR. EMİN ACAR DUALARLA ANILDI

Hacı Bayram Camii civarında maneviyat limanı işlevini yürüten ve geçtiğimiz yıl Hakk´a yürüyen Dr. Emin Acar Hocaefendi, Deydinler Mahallesi´ndeki mezarı başında dualarla anıldı.

İnegöl Belediyesi, Deydinler mahallesi muhtarlığı ve öğrencilerince organize edilen Mevlid-i şerifte, Merhum Önder için okunan hatmi şerifler ve surelerin duası yapıldı.

Mevlide Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başsavcı Mustafa Çelenk, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Acar´ın oğlu Dr. Rahmi Acar ile kalabalık bay-bayan cemaat katıldı.

Duanın ardından konuşan Acar´ın oğlu Dr. Rahmi Acar, merhum babasının mevlidine katılanlara teşekkür etti.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ?Onun çorbasını içmeye, sohbetini dinlemeye nail olmuş birisi olarak gerçekten kendimi çok bahtiyar hissediyorum. Allah dostları vefat ettikten sonra bile böyle güzelliklere vesile oluyorlar ve yine bizleri bir araya getirdiler. Allah kendisinden razı olsun, Rabbim mekânını cennet etsin. Dr. Emin hocanın yaptıkları tarif edilemez. Allah´ahamd olsun ki bu gün talebeleri, Dr. Emin hocanın hizmetlerini devam ettiriyorlar.? Dedi.

Dr. Emin Acar´ın mezarının çevresinde öğle namazını eda eden cemaate, bin kişilik hazırlanan pilav, kavurma ve irmik helvası ile ayran ikram edildi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19