www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

DSP´NİN İNEGÖL ADAYI HALİL BÜYÜKIŞIKLAR OLDU

DSP´NİN İNEGÖL ADAYI HALİL BÜYÜKIŞIKLAR OLDU

Demokratik Sol Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Halil Büyükışıklar oldu. Büyükışıklar, tek ittifaklarının halk olduğunu söyledi.

Demokratik Sol Parti Belediye Başkan Adaylarını Ördekli Kültür merkezinde düzenlediği basın toplantısıyla halka açıkladı.

 

BİZİM İTTİFAKIMIZ HALKLA

Tanıtım töreninde konuşan Demokratik Sol Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Halil Büyükışıklar,  ismi açıklandığından beri İnegöl´de seçime girecek diğer partileri telaş sardığı öne sürerek,?1976 doğumluyum 2 çocuk babasıyım. İşletme fakültesi mezunuyum. İnegöl´de yıllardan beri sol siyasetin Atatürkçü ve Cumhuriyetçi siyasetin içinde aktif olarak çalışıyorum. İnegöl AK parti´nin kalesi olarak bilinen bir bölge, ama İnegöl´ün  geçmişte sol siyasetin çok büyük başarıları var, bunun en büyük örneği 1999´daki yerel seçimler bir çok meclis üyesi çıkartmış bir partidir. Bu güne dönecek olursak genel başkanımızın da dediği gibi bizim tek ittifakımız var, oda halk la. Biz mutlu bir İnegöl için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız ve yapacağız. Ben şuna çok net inanıyorum, hangi siyasi görüşten olursa olsun, ülkesine,vatanına,sevdalı,ulusunu seven mutlu bir İnegöl´de yaşamak isteyen herkes, Demokratik Sol Parti´ye oy verecektir. Buna canı gönülden inanıyorum. Biz yalanın, talanın, olmadığı mutlu bir İnegöl vaat ediyoruz? dedi.

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29