www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

DUALAR DOĞU TÜRKİSTAN İÇİN

DUALAR DOĞU TÜRKİSTAN İÇİN

İnegöl´de faaliyet gösteren Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, düzenlediği iftar programında Çin zulmü altında olan Doğu Türkistanlıları unutmadı.

 

İnegöl Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü, bünyesindeki üyeleri ile birlikte iftar programında bir araya gelerek, Doğu Türkistan için toplu dua gerçekleştirdi.

İSHAKPAŞA´YA TEŞEKKÜR

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü Necat Başkurt, ?Öncelikle Ramazan ayının ilçemize, ülkemize ve bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Ramazan ayı nedeni ile birlik ve beraberliğimizi arttırmak, bu hal üzerine hayatımıza devam etmek için bir iftar programı düzenledik. Düzenlediğimiz iftar programına öğrencilerimizin yanı sıra bazı öğretmenlerimiz ve İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği temsilcileri katıldı. İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği´ne çok teşekkür ediyoruz. Her alanda bizlere sponsor oluyorlar ve gençlerin manevi gıdalarını almaları için ellerinden geleni yapıyorlar? dedi.

HER FERT ÜMMET BİLİNCİNİ İDRAK ETMELİ

İftar programının ana temasının Doğu Türkistan´a dua etmek olduğunu belirten Müdür Başkurt, ?Bildiğiniz üzere şuanda Müslüman kardeşlerimiz zulüm altında. Doğu Türkistan´da şuanda oruç yasaklanıyor, namaz yasaklanıyor, başörtüsü yasaklanıyor... Bu yapılan zulmün son bulması için öğrencilerimiz ile beraber dua etmek istedik. Burada toplanmamızın asıl nedeni Doğu Türkistan´dır. Onları hiç bir zaman unutmayarak dua etmemiz gerektiğini öğrencilerimiz ile her zaman paylaşıyoruz. Bugün burada dua eden gençlerimizin gözleri doluyor. Demek ki onlar artık ümmet bilincinin ne olduğunu iyi biliyorlar. Ülkemizdeki her ferdin ümmet bilincini idrak etmesini temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29