www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Dualarla açıldı

Dualarla açıldı

İnegöl’ün asırlık çınarı ve damak tadı olan Helvacı Ali’nin yeni şubesi İTSO Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş, Mobilyacı Mustafa Arıcı ile İnegölspor’un eski Teknik Direktörü İsmail Güldüren ortaklığında İnegöl AVM’de dualar ile açıldı.

Yıllar önce İnegöl’de başlayarak Ülkenin birçok yerinde şube açan Helvacı Ali’nin İnegöl’deki 2. Şubesi yoğun katılım ile İnegöl AVM’de dualar ile açıldı. İTSO Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş, Mobilyacı Mustafa Arıcı ve İnegölspor’un eski Teknik Direktörü İsmail Güldüren ortaklığında açılan yeni şubenin açılış törenine İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ak Parti Eski Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Siyasi Parti temsilcileri, STK’lar ve birçok vatandaş katıldı.

Açılış töreninde açılış konuşmasını Helvacı Ali İnegöl AVM şube ortakları adına yapan İTSO Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş; “Biz üç arkadaşız, biz üç ortağız, İnegölspor’un eski Teknik Direktörü İsmail Güldüren, Mobilyacı Mustafa Arıcı olarak üç ortağız. Dördüncü ortağımız İnşallah Rabbimiz olur. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmaz inşallah. İnegöl’ün mobilyası meşhur, İnegöl’ün köftesi meşhur, İnegöl'ün Oylat'ı meşhur, İnegöl’ün Ay çekirdeği meşhur, Şimdi bir tane daha ilave oldu İnegöl’ün pırasası ama ben şunu söylemek istiyorum. İnegöl’ün artık bir Helvacı Ali’si var. Şuan da biz 23. Şubeyiz, Şuan da anlaşılan yaklaşık 40 şubesi var. İnanıyoruz ki, bu bir iki sene içinde 100’ü aşacak. Sadece            Türkiye’de değil, Dünya’da Helvacı Ali’yi kanıtlamamız lazım. İnegöl’de ki mobilyacılarımız her yere gidiyorlar. Dünya’yı karış karış geziyorlar ve sonuç olarak İnegöl mobilyasını bir noktaya getirdiler. İnegöl olarak bir tane eksiğimiz var. İnegöl’ün mutfağına Ben inanıyorum İnegöl’ün köftesini iki ekmek arasına koyup paketleyip sattığımız dönemde biz İnegöl’de çığır açacağız.” İfadelerini kullandı.

Açılışta kısa bir selamlama konuşması yaparak hayırlı olsun dileklerini ileten İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın ardından İshakpaşa Camii imamı  Mehmet Nuri Memiş’in yaptırdığı dua ile iş yerinin açılış kurdelesi kesildi. Kurdele kesimi sonrası İnegöl Belediye başkanı Alper Taban, Ak Parti Eski Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve işletme sahipleri tezgahın başına geçerek gelen misafirlere helva ikramında bulundular.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00