www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Dubaili İşadamından İnegölspor´a Destek

Dubaili İşadamından İnegölspor´a Destek

Dubaili İşadamı Muhammed Yasir, İnegölspor´un Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız Bodrum Belediyesi Bodrumspor sponsorluğunu üstlendi.

İnegölspor Futbol Şube Sorumlusu Kani Ademoğlu ile Basın Sözcüsü Talha Öziş, kulüp tesislerini ziyaret eden Dubaili İşadamı Muhammed Yasir´e takım formasını hediye etti.

?BURADAN PARA KAZANIYORUZ, BURAYA FAYDAMIZ DOKUNMASI LAZIM?

Burada açıklama yapan Dubaili İşadamı Muhammed Yasir, ?Uzun yıllardır İnegöl´le ticaret yapıyoruz. İnegölspor´dan bahsedildiğinde deplasman sponsoru olmak istedim. Buradan para kazanıyoruz, buraya faydamız dokunması lazım. Eminin İnegöllüler takımlarına destek veriyordum ama keşke benim gibi İnegöl ile ticaret bağlantısı olan yabancı işadamları da İnegölspor´a destek verse. Ben İnegölspor´a ligde başarılar diliyorum? dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Kani Ademoğlu ise,?İnegöl´le ticaret bağı bulunan Dubaili İşadamı Muhammed Yasir´e kulübümüzü anlattık. Kendileri bize İnegöl sayesinde para kazandığını ve şehrin takımına destek vermek istediğini ifade etti ve Bodrum deplasman sponsorluğunu üstlendi. Gerçekten takdire şayan bir harekette bulundu. Kendisine kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Muhammed Yasir´in tüm işadamlarına örnek olmasını diliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    8845,48%0,43
  • DOLAR

    32,27% 0,31
  • EURO

    35,10% 0,69
  • GRAM ALTIN

    2274,37% 0,94
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51