DÜĞÜN MAGANDASI DEHŞET SAÇTI: 4 YARALI

DÜĞÜN MAGANDASI DEHŞET SAÇTI: 4 YARALI

Tüfekçikonak köyünde düğün cemiyetinde havaya ateş eden bir kişinin silahından çıkan saçmalar, birisi ağır dört kişiyi yaraladı.

Düğün magandalarının kontrolsüzce açtıkları ateşlerin faturası bu kez İnegöl’de kesildi. Düğünde havaya ateş edilmesi ile birlikte çıkan saçmaların dört kişiye isabet etmesi sonucu birisi ağır dört kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslar ile İnegöl devlet hastanesine kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre; olay İnegöl’e bağlı Tüfekçi Konak Köyünde saat Cumartesi gecesi saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Engin Ünver(24) ile Hümeyra Ünver(22)’nin düğün cemiyetinde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, kesme av tüfeği diye tabir edilen silahla havaya ateş etmek istedi. Silahın birden ateş alması sonucu düğüne davetli olarak gelen Yahya Canseven(25) Osman Uçar(25) Emirhan Baykoz(16) ve Hayri Civ(25) silahtan çıkan saçmaların vücutlarının çeşitli yerlerine isabet etmesi sonucu yaralandı.

Yaralılar Ambulanslara Yolda Bindirildi

Yaralılar önce çevreden bulunan özel otolarla hastaneye getirilmek istendi. Bu sırada yolda köye çağırılan ambulanslarla karşılaşıldı. Köye çağırılan ambulanslara yolda bindirilen yaralılar, İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirildi.

Ağır Yaralı Kişi Bursa’ya Sevk Edildi

Acil serviste ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından müşahede altına alınırken, durumu ağır olan Osman Uçar hemen ameliyata alındı. Ağır yaralı Osman Uçar’ın ameliyatın ardından durumunun ciddiyetini koruması nedeni ile Bursa’ya sevk edildiği bildirildi.

Olayı duyarak acil servis önüne gelen yarlıların yakınları sinir krizleri geçirdi. Jandarma ekipleri ateş eden zanlın yakalanması için çalışma başlatırken, olayla ilgili tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

 



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68