www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Dünya standartlarında hizmet

Dünya standartlarında hizmet

Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniğine ağrı şikâyeti ile başvuran 90 yaşındaki F.K. geçirdiği safra kesesi ameliyatı ile yeniden sağlığına kavuştu.

Uzun zamandır kendisini rahatsız eden, karın ağrısı, bulantı ve kusma şikâyetleriyle, Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi Genel Cerrahi polikliniğine başvuran 90 yaşındaki F.K.’ye safra kesesi taşı ve iltihaplanması teşhisi konuldu ve ameliyatına karar verildi.

 GENEL ANESTEZİ RİSKLİ BULUNDU

Anestezi Uzmanı Uz. Dr. Mahmut Gül, ameliyat öncesi muayenesinde hastanın yaşının ileri olması, kalp ve solunum problemleri olması üzerine Genel Anesteziyi riskli buldu. Bunun üzerine hastanın anestezisinin oldukça zorlu bir yöntem olan Torakal Epidural Anestezi ile yapılmasına karar verdi. Yapılan açık safra kesesi ameliyatı Op. Dr. Kurtuluş Urgur tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Hasta F.K. doktorlarının kendisiyle yakından ilgilendiğini ve ameliyat sonrası, eski sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi.

 

DÜNYA STANDARTLARINDA HİZMET

Hasta F.K kendisini ameliyat eden Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Kurtuluş Urgur`a, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uz. Dr. Mahmut Gül`e ve Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi`nin tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ettiğini söyledi. Genel Cerrahi alanında, modern hizmet anlayışıyla hizmet verdiklerini ifade eden Op. Dr. Kurtuluş Urgur, Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi olarak tecrübeli ekipleri, uzman kadrosu ve son teknoloji cihazları ile donatılmış ameliyathaneleri ile dünya standartlarında hizmet verdiklerini sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00