www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Dur ikazına uymayınca cezayı yedi

Dur ikazına uymayınca cezayı yedi

Polis´in dur ikazına uymayarak kaçan ehliyetsiz sürücü hem kendi canını, hem de polislerin canını hiçe saydı. Aracı kullanan sürücü ve araç sahibine 5 bin 381 TL para cezası kesildi.

Alınan bilgilere göre S.D isimli genç inşatta çalışan işçilere çaydanlık almak için babasından arabayı alarak Akhisar Mahallesinden İnegöl´e doğru seyir halindeyken devriye gezen polisler tarafından durdurulmak istendi. Ancak şahıs polislerin ikazına aldırmadan kaçtı. Polis ekipleri ile şahıs arasında yaşanan kovalamaca da S.D durmayarak kaçmaya devam etti. Önündeki Tır´ın altına girmekten son anda kurtulan şahıs hem kendi canını hem de polisleri canını hiçe sayarak ikamet ettiği evlerine gidip aracı park etti.

Ekipler aracın plakasında araç sahibinin bilgilerine ulaşarak ikametine gideceği düşünerek söz konusu adresi gitti. Süleymaniye Mahallesi 1. yıldız sokak numara 8 adresinde aradıkları aracı park halinde buldular. Polis ekipleri kaçan sürücüyü evinde gözaltına aldı. Sürücü ehliyet olmadığı için korkup kaçtığını söyledi.

Polisler tarafından gözaltına alınan şahıs ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Trafik ekipleri polislerin dur ikazına, ehliyetsiz araç kullanmaktan ve trafiği tehlikeye düşürmekten ayrıca aracı ehliyetsiz birine vermekten dolayı S.D ile araç sahibine toplamda 5 Bin 381 TL ceza kesti. Olayla ilgili soruşturma ise sürdürülüyor. 

Haber ve Fotoğraf:Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19