www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Duruşma sonrası adliye karıştı

Duruşma sonrası adliye karıştı

2018 yılında Rıdvan Çakır’ı öldürdüğü iddiası ile tutulu bulunan Abdullah K. dün hakim karşısına çıktı. Mahkeme çıkışı ise maktul yakınları ile zanlı arasında kavga yaşandı.

8 Mayıs 2018 tarihinde Rıdvan Çakır’ı silahla öldüren Abdullah K’nin yargılanmasına İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde devam edildi. Dün yapılan duruşmada sanık daha önce verdiği ifadeyi tekrarladı. Abdullah K, "O gün beni maktul bir kaç kez aradı ve daha sonra küfürlü mesajlar gönderdi. Daha sonra beni olayın yaşandığı yere çağırdı. Ben gittiğimde silahını çıkardı, ben de silaha müdahale ederken patladı. Ben suçsuzum" dedi. Mahkeme heyeti duruşmayı şubat ayına erteledi. 

Duruşma sonrası adliye karıştı

Ölen Rıdvan Çakır'ın yakınları ile tutuklu sanığın yakınları arasında başlayan sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Çıkan kavgaya avukatlar da dahil olunca ortalık karıştı. Rıdvan Çakır'ın anne ve babası yaralandı. Polis olaya müdahale ederek tarafları ayırdı. Her iki taraf da bir birlerinden şikayetçi olunca ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25