www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Duygu Sağ´a Tebrik Telefonu

Duygu Sağ´a Tebrik Telefonu

İnegöllü Doçent Doktor Duygu Sağ, Wingender Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü aldı. Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın elinden alan Sağ´ı, Belediye Başkanı Alper Taban da arayarak tebrik etti.

2018 TÜBA Uluslararası Akademi, GEBİP ve TESEP Ödülleri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nde gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi´nde düzenlenen TÜBİTAK ve TÜBA Ödülleri Törenine; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, milletvekilleri, YÖK üyeleri, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Ahmet Cevat Acar, TÜBİTAK başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, TÜBA üyeleri, üniversite rektörleri, diğer protokol mensupları ile akademisyenler, ödül sahiplerinin yakınları ve davetliler katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank ve TÜBA Başkanı Acar´ın konuşmalarının ardından 2018 TÜBA Ödülleri sahiplerine tevdi edildi. TÜBA 2018 Uluslararası Akademi, GEBİP ve TESEP Ödül sahipleri ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın elinden aldılar. Aslen İnegöllü olan Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalı Doç. Doktor Duygu Sağ,  Wingender Türkiye Bilimler Akademisi´nin (TÜBA) Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülü´ne değer görüldü.

BAŞKAN TABAN TELEFONLA ARAYARAK TEBRİK ETTİ

Daha önce de L´oreal Unesco 2018 Uluslararası Yükselen Bilim Kadını ödülünü almış olan İnegöllü Doçent Doktor Duygu Sağ´ı, bu başarısının ardından Belediye Başkanı Alper Taban telefonla aradı. Ülke bilimine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkürlerini ileten Taban, Duygu Sağ´ı tebrik etti.

Haber ve Fotoğraf: Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01