www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Ecdadın İzinde Anne Çocuk El Ele

Ecdadın İzinde Anne Çocuk El Ele

İnegöl Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü nedeniyle anne ve çocukların birlikte yarıştığı Oryantiring yarışı düzenledi. ?Ecdadın İzinde Anne Çocuk El Ele? sloganıyla yapılan organizasyonda, yaklaşık 250 katılımcı yer aldı.

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde, İnegöl Belediyesi anne ve çocukları kapsayan farklı bir etkinliği hayata geçirdi. İnegöl´de özellikle son yıllarda ilginin arttığı Oryantiring sporuna da vurgu yapılan bir organizasyon düzenlendi. ?Ecdadın İzinde Anne Çocuk El Ele? sloganıyla bugün Kültür Park içerisinde oryantiring yarışı tertip edildi.

Yaklaşık 250 katılımcının yer aldığı oryantiring yarışmasında, annelerin doğada çocuğuyla aynı heyecanı yaşayıp çocuklarının nasıl bir sporla uğraştıklarının farkına varmaları amaçlandı. Yarışmada anne ve çocuklar, birlikte haritada belirtilen hedefleri en kısa sürede sırasıyla bulup yarışmayı tamamlamaya çalıştılar. En kısa sürede tamamlayanlara ise hediye ve madalyalar takdim edildi. Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı, anne ve çocukların eğlenceli dakikalar geçirdiği yarışma, sabah saatlerinde başlayıp 12.30´da sona erdi.

Oryantiringde Türkiye´de İyi Noktadayız

12.30´da Kültür Park girişinde kurulan sahnede yarışmanın ödül töreni de gerçekleştirildi. Törene katılan Belediey Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, burada yaptığı konuşmada; ?18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla böyle bir program düzenledik. İnegöl´ümüzde Oryantiring dalında çok güzel işler oluyor. Ben hocalarımızı tebrik ediyorum. Biz Oryantiring dalında Türkiye´de gerçekten iyi bir noktadayız. Burada siz ailelerin de katkısı çok büyük. Sizlere de teşekkür ediyorum. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum? dedi.

Konuşmanın ardından dereceye giren kız ve erkek sporcular madalyaları Eşref Yiğit ve İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hüseyin Kurt tarafından takdim edildi. Yarışma, toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

Haber ve Fotoğraf:Kurum Bülteni



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29