www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

ECEL CAMİDE YAKALADI

ECEL CAMİDE YAKALADI

Öğle namazını kılmak için gittiği Çimen Camii'nde kalp krizi geçiren 67 yaşındaki Seyit Ahmet Görgün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Öğle namazını kılmak için Çimen Cami'ye gelen 67 yaşındaki Seyit Ahmet Görgün, bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Camiye gelen cemaat mensupları yerde yatan Görgün'ü görünce çevreden yardım istediler. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Görgün'e ilk müdahaleyi bölgede bulunan bir eczane çalışanı gerçekleştirdi. Yaklaşık 20 dakika boyunca kalp masajı yaparak yaşlı adamı hayatta tutan eczane personeline olayı haber alarak bölgeye intikal eden Emniyet ekipleri de yardımda bulundular.

Ecel camide yakaladı. 67 yaşındaki Ahmet Görgün, dün öğle namazını kılmak için gittiği Çimen Cami`nde geçirdiği kalp krizi geçirdi.

 CEMAAT NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Namaz kıldıktan sonra camiden çıkmak isteyen ve kapıyı açtıklarında yaşlı adamı o halde gören cami cemaati ise neye uğradığını şaşırdı. Durumu korku dolu gözlerle izleyen kalabalık cemaat, Emniyet ekiplerinin uyarıları sonucunda Görgün'ün etrafından uzaklaştırıldılar.

 KURTARILAMADI

Acil Servis Ambulansı'nın olay yerine intikal etmesinin ardından ambulans doktoru ve personelinin de uzun süren müdahaleleri sonucunda hastanın kalp atışları normale döndürüldü. Yapılan müdahalelerin ardından Görgün, 112 Acil Servis Ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı. Görgün'ün yaşam savaşı hastanede son buldu. Yaşlı adam, Acil Servis'te yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

 YANLIŞ ADRES İDDİASI

Kriz geçiren hasta için olay yerine çağırılan 112 Acil Servis Ambulansı'na yanlış adres verildiği ve ambulansın bu nedenle olay yerine geç ulaştığı iddia edildi.

 YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Görgün'ün kalp krizi geçirdiğini duyarak telaşla İnegöl Devlet Hastanesi'ne gelen yakınları ise vefat haberini alınca gözyaşlarına boğuldular.

 HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01