Eceryıldız´dan Gövde Gösterisi

Eceryıldız´dan Gövde Gösterisi

4 Şubat´ta yapılacak olan İnegöl Lokantacılar Odası Kongresinde Başkan Adayı olacak olan Sedat Eceryıldız, yönetimiyle gövde gösterisi yaptı.

Bir dönemden bu yana görevini sürdüren mevcut oda başkanı Sabri Dönmez ile başkanlık için yarışacak olan Sedat Eceryıldız ve ekibi, Faruk Varol´a ait köftecide bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdiler.

Yemeğin ardından konuşan İnegöl Lokantacılar Odası Başkan Adayı Sedat Eceryıldız, 1984 yılında girdiği meslekte çıraklıktan yetişerek 22 yıldan bu yana profesyonel olarak Lokantacılık yaptığını belirterek, 4 Şubat´ta yapılacak Lokantacılar Odası kongresinde Başkanlık için aday olacağını bildirdi.

36 YILLIK TECRÜBE

Eceryıldız, 36 yıldan bu yana bu lokantacılık mesleğini yaptığını belirterek, ?Odamızın tanıtılması ve daha iyi şekilde yönetilmesini sağlamak amacıyla adayım. Adaylığımı açıklamamın ardından bir takım çalışmalar yaptık. İnegöl´de hatırı sayılır, yıllarını mesleğine vermiş olan Lokantacılarımızla buluştum. Aday olduğumu açıkladım. Onlar da destek vereceklerini açıkladılar. Yönetim kurulumuzu oluşturduk. Çalışmalarımızı seçim gününe kadar sürdüreceğiz. Üyelerimizin daha iyi hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla ekibimizle yola çıktık. Üyelerimizin desteğine talibiz. Allah yar ve yardımcımız olsun? dedi.

 Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32