EFM 3´ÜNCÜ ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI

EFM 3´ÜNCÜ ŞUBESİNİ HİZMETE AÇTI

EFM alışveriş merkezlerinin 3´üncü Şubesi Kemalpaşa Mahallesi Özsaraç Sokak üzerinde düzenlenen törenle açıldı.

EFM´nin açılışına İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ile bazı kurum müdürleri ve STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapanEFM Alışveriş Merkezleri Sahibi Ekrem Yetişen; ?2000 yılında iki kişiyle kurduğumuz mağazamızın 3.şubesinin açılışında bulunuyoruz. İki kişiyle başladığımız bu yolculuğumuzda şimdi 35 kişiyiz. Daha fazla istihdam sağlamanın da mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte istihdamı da arttıracağımızı inanıyoruz. Mağazamız İnegöl´ümüze hayırlı olsun. Açılışımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum?

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, ?Güzel bir günde güzel bir açılıştayız. Hayırlı olsun. Ekrem Yetişen´i ve yer sahiplerini kutluyorum. Güzel bir yer yaptılar. İnegöl´e güzel bir mağaza kazandırıldı. Bölgeye yaraşır bir bina oldu. İşyeri ve mekan bizi heyecanlandırıyor. Ülkemizde, ilçemizde hareket var, bereket var. Böyle mekanlar da hayat buluyor. Böyle güzel yatırımlar yapanları kutlamak lazım ve sahip çıkmak lazım. Ekrem beyi ve burada çalışacak olanları kutluyor, iş rastlığı diliyorum. İlçe ve ülke ekonomimize hayırlı olsun?dedi.

Konuşmaların ardından yeni işyerinin kurdelası kesilerek hizmete açıldı. 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07