EFSANE BAŞKANLA DEVAM

EFSANE BAŞKANLA DEVAM

Karadeniz Güvenspor´da yapılan olağan kongrede Metin Öztürkoğlu başkanlığa yeniden Seçildi.

Bursa Süper Amatör Kümede mücadele edecek olan Karadeniz Güvenspor´da olağan kongre yapıldı. 17 Yıldır Kulüp başkanlığını başarıyla sürdüren Metin Öztürkoğlu 2 yıl daha Karadeniz Güvenspor Kulübü başkanlığına seçildi.

Karadeniz Güvenspor Başkanı Metin Öztürkoğlu kongre sonrasında yaptığı açıklamada ?Kulübümüzün bu akşam Kasap Ali de organize ettiği tanışma yemeğinde yeni yönetimle bir araya geldik. Bu sene Karadeniz Güvenspor olarak genç bir yönetimle yola çıkıyoruz. İçimizde değerli, tecrübeli büyük arkadaşlarımızda var. Kulüp olarak her zaman sportif başarı için yola çıktık. Kulüp olarak transfer çalışmalarımız devam ediyor. Anlaştığımız futbolcuları önümüzdeki haftadan itibaren açıklayacağız. Hedefimiz kalıcı olduğumuz Süper amatör ligde başarılı olmak? dedi.

DARBE  GİRŞİMİNE KINAMA

Öztürkoğlu son olarak 15 Temmuz akşamı yapılan darbe ile ilgili açıklamalarda bulundu; ?15 Temmuz akşamı Türkiyemize musallat olan Darbe belasından ülkemizin insanlarını Kurtaran Halkımıza, Emniyet güçlerimize, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğana teşekkür ediyorum. Halk olarak biz Ülkemizin ve Devletimizin yanındayız. Bu elim olaydan bizler çok üzüntülüyüz. Allah inşallah bugünden itibaren ülkemize bu tür belaları vermesin, bu tür olaylarla sınamasın. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Gazilerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Ülkemize de büyük geçmiş olsun diliyorum? şeklinde açıklamalarda bulundu.

Karadenizspor Kulübünün Yeni yönetim ve görev dağılımı aşağıdaki şekilde yapıldı:

Metin Öztürkoğlu : Başkan, Abdullah Ergün : Başkan Yardımcısı, Hüseyin Tabadan : Başkan Yardımcısı, Süleyman Sipahi : Genel Kaptan, Mahmut Emanet : Genel Sekreter, Ragıp Akkaya : As Başkan, Halil İbrahim Yücedağ : Basın Sözcüsü, Fatih Eroğu : Basın Sözcüsü, İbrahim Yücedağ : Basın Sözcüsü, Erdinç Yokuş : Altyapı Sorumlusu, Ramazan Şimşek : Altyapı Sorumlusu, Bünyamin Çelik : Tesisler Sorumlusu, Kani Üçsoy : Tesisler Sorumlusu Ve  İbrahim Demir, İbrahim Oğuzay, Aydın Can, Sedat Eceryıldız : Yönetim Kurulu Üyesi. Ahmet Tüfekçi, Şaban Yılmaz, Ramazan Güden, Ali İhsan Gürbaş, Çetin Öztürk, Mehmet Albayrak Denetleme Kurulu

 

 

 



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00