www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

EĞİTİM CAMİASI YASTA

EĞİTİM CAMİASI YASTA

Gazipaşa Ortaokulu Müdür Yardımcısı Halil Belkan, geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Evli ve üç kız çocuğu babası olan Halil Belkan’ın Cenazesi dün Bursa Teleferik Piremir Camii’nde kılınan cenaze namazına müteakip Piremir Mezar

Gazipaşa Ortaokulu Müdür Yardımcısı Halil Belkan, geçirdiği kalp krizi sonucunda geçtiğimiz Pazartesi günü vefat etti. 1969 İnegöl doğumlu olan Halil Belkan, ilk, orta ve liseyi Bursa’da okudu. Bursa İlahiyat Fakültesini bitirerek, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak göreve başlayan Halil Belkan, sırasıyla Atatürk İlköğretim, Vehbi Koç İlköğretim ve Gazipaşa İlköğretim Okullarında müdür yardımcısı görevlerinde bulundu.

           

Evli ve üç kız çocuğu babası olan Halil Belkan’ın Cenazesi dün Bursa Teleferik Piremir Camii’nde kılınan cenaze namazına müteakip Piremir Mezarlığında defnedildi. Cenaze namazına Bursa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Bilici, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Zeyrek, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, okul ve kurum müdürleri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Haber Yorum Gazetesi ve Ajans Yorum ailesi olarak merhuma Allah`tan rahmet, Belkan ailesine, dost ve yakınlarına başsağlığı dileriz.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19