EĞİTİM VE SAĞLIK İNSAN HAYATININ OLMAZSA OLMAZI

EĞİTİM VE SAĞLIK İNSAN HAYATININ OLMAZSA OLMAZI

İnegöl’ün ilk özel hastanesi unvanına sahip Medi-ce Hastanesi yönetimi, 2. kuruluş yıl dönümü sebebi ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Aktaş, “Eğitim ve sağlığın insan hayatındaki önemine dikkat ç

Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi, 2. Kuruluş yıl dönümü nedeni ile Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Şirket ortaklarından Mali Müşavir Zeki Aytekin’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Özel Medice Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mehmet Gürcan; İnegöl Belediyesi’nin çalışmalarını hayranlıkla takip ettiklerini söyledi. “İkinci yılımızı kutlarken İnegöl’ün önde gelen isimleri ile buluşuyoruz” diyen Güncan; “Medice Hastanesi bu ilçenin içerisinde yaklaşık 250 bin İnegöllüye hizmet vermiştir. 7 bin civarında ameliyat yapmıştır. 3 bin civarında bebek hastanemizde dünyaya gelmiştir. Kadromuzda yaptığımız yeni hekim takviyeleri ile artık Bursa’ya gitmeye gerek kalmadan beyin cerrahisi, ortopedi,  kadın doğum, çocuk, üroloji, nöroloji, yoğun bakım, çocuk yoğun bakım ve açık emarımızla İnegöl’ümüzün hizmetindeyiz. İnegöl’ün ilk özel hastanesi İnegöl’ün hizmetindedir. Başkanıma bu vesile ile teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

EĞİTİM VE SAĞLIK İNSAN HAYATININ OLMAZSA OLMAZI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Alinur Aktaş ise, eğitim ve sağlığın insan hayatının olmazsa olmazı olduğunu belirterek; “Sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor. Bunu sağlayabilmek adına da hastanelerimizin ve hekimlerimizin çok önemli fonksiyonu var. Son yıllarda devlet ve özel hastanelerimizde gerçekten insanlara çok kaliteli ve standardı yüksek hizmet veriyor” dedi.

Medice Hastanesi’nin İnegöl’ün ilk özel hastanesi olduğunu vurgulayan Aktaş, “Açıldığı günden beri devamlı kendini geliştiren yapısı ve verdiği hizmetle Medice Hastanesi İnegöl’ün sağlık hayatına önemli bir renk katıyor. Ben ikinci yıllarının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Medice Hastanesi bünyesine kattığı yeni hekimlerle kendini geliştiriyor. Ümit ediyorum ki; bundan sonraki yıllarda yapacakları yatırımlarla daha da iyi konuma gelirler. İnegöl insanının daha sağlıklı yaşaması adına katkı ve destek verirler. Nice iki yıllara değil 20 yıllara 30 yıllara diyoruz. Allah hayırlı uğurlu etsin” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Medice Hastanesi Genel müdürü Dr. Mehmet Gürcan, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54