www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Eğitimci Yazar Geylani Akan İnegöllülerle Buluştu

Eğitimci Yazar Geylani Akan İnegöllülerle Buluştu

İnegöl Belediyesi´nin AHİD işbirliğiyle düzenlediği Evlilik Okulu kapsamında gerçekleştirilen seminerlerin bu hafta ki konuşmacısı Eğitimci Yazar Geylani Akan oldu. ?Salih Evlat Nasıl Yetiştirilir? konulu seminer Sani Konukoğlu Konferans Salonunda gerçek

İnegöl Belediyesi´nin Aile Hayatını İyileştirme Derneği (AHİD) işbirliğinde toplumun yapı taşı olan aile müessesesinin önemini ortaya koymak adına başlattığı Evlilik Okulu seminerleri sürüyor. Eğitimler kapsamında Cuma akşamı düzenlenen programda, Eğitimci ? Yazar Geylani Akan ile buluştu.

HELAL LOKMA YİYİN, YEDİRİN

Program Mevlit Kandili nedeniyle İshak Paşa emekli Müezzini Hafız Osman Nuri Korkmaz Kuran-ı Kerim Tilaveti İle başladı. Okunan Kuran-ı Kerim´in ardından Eğitimci ? Eğitimci yazar Geylani Akan ?Salih Evlat Nasıl Yetiştirilir? konulu seminerde Eğitimci yazar Geylani Akan, evlat yetiştirirken nelere dikkat edilmesi gerektiği, anne ve babaların üzerine düşen görevler gibi pek çok konuya değindi.

AkanSalih evlat yetiştirmenin yolunun helal lokmadan geçtiğine vurgu yaptı. Babanın kazancı helal olması gerektiğini Annenin evladına helal lokma yedirmesi gerektiğini, yediniz veya yedirdiğiniz gıdaların helal olup olmadığa dikkat edilmesi gerektiğine değinen Akan Helal yiyin harama bakmayın Sosyal Media ye dijital ortamdaki haramlardan sakının ve sakındırın İşte O zaman Salih bir evlat yetiştirmiş olursunuz dedi.

Katılımcıların büyük bir dikkatle dinlediği seminerde Akan, aile hayatının korunması noktasında da katılımcılara oldukça faydalı bilgiler aktardı. Eğitimci ? Eğitimci yazar Geylani Akan programın son bölümünde katılımcıların sorularını cevaplandırarak programı tamamladı. Geylani Akan´ın Konuşlarını ardından Hafız Osman Nuri Korkmaz Hocanın yaptığı dua ile program son buldu.

GELECEK HAFTA PROGRAMLARI

İnegöl Belediyesi´nin AHİD işbirliğiyle düzenlediği Evlilik Okulu programları 15 Kasım´da Eğitimci Yazar Halit Ertuğrul´un Aile İçi İletişim, 22 Kasım´da Eğitimci İsmail Güler´in İş Hayatının Kadınlar Ve Aile Üzerindeki Sosyal Ve Psikolojik Sonuçları, 29 Kasım´da ise Medrese Alimleri Vakfı Başkanı Tayyib Elçi´nin Ailede Mahremiyet ve Tesettür seminerleriyle devam edecek.



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02