EĞİTİME ANLAMLI BAŞLANGIÇ

EĞİTİME ANLAMLI BAŞLANGIÇ

İnegöl Salih İbrahim Kırcalı M.T.A.L. (Sağlık Meslek), yeni eğitim öğretim yılına 15 Temmuz şehitlerini anarak başladı.

İnegöl Salih İbrahim Kırcalı M.T.A. Lisesi 2016-2017 öğretim yılı açılış programı ve 15 Temmuz Şehitleri anma programı geçtiğimiz Pazartesi günü okul bahçesinde öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Program Ulu Önder Atatürk ve şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Program esnasında bir konuşma yapan Okul Müdürü Abdurrahim Mercan,eğitim öğretimin önemine değindi.

Mercan´ın ardından eğitim konulu şiir, 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Zaferi anısına kimya öğretmeni Şirin Çayların yaptığı konuşma, Otuz Kuş adlı şiirin okunması,Atatürk´ün eğitim ve Cumhuriyet,Demokrasi ile ilgili özdeyişlerinin sunumu, okul duvar gazetesinin düzenlenmesi, edebiyat öğretmeni A.Metin Kürümoğlu´nun hazırladığı 15 Temmuz Şehitleri Anma afişlerinin okulun değişik yerlerine asılması sağlandı.

Program; Okul Müdürü Abdurrahim Mercan´ın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerden A.Metin Kürümoğlu, Emel Çelebi Sağlam,Şirin Çaylar,Bahri Pamuk ve programda görev alan öğrencilere teşekkür etmesiyle son buldu.

Okul bünyesinde hafta içinde okul kültür dersleri öğretmenleri öncülüğünde bayrak ve şehitler konulu şiir dinletisi, birlik,beraberlik ve demokrasi konulu sohbet programları, 15 Temmuz konulu sinevizyon gösterileri düzenleneceği Okul Müdürü Abdurrahim Mercan tarafından duyuruldu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54