www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

EĞİTİME BELEDİYE DESTEĞİ

EĞİTİME BELEDİYE DESTEĞİ

Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mobilya boya atölyesi İnegöl Belediyesi tarafından baştan aşağıya yenilenerek öğrencilere modern bir yer kazandırıldı.

Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin kullanılamayacak hale gelen mobilya boya atölyesinde tadilat ve onarım çalışması başlatan İnegöl Belediyesi´nin modernizasyon çalışması sonucu ortaya tam donanımlı bir atölye çıktı. Tadilatı tamamlanan boya atölyesi için  okulda mini bir açılış töreni organize edildi.

BAŞKANIMIZ HER ZAMAN YANIMIZDA

Okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerin hazır bulunduğu açılış törenine, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Başkan Yardımcısı Adil Kansu da katıldı. Açılış öncesi kısa bir teşekkür konuşması yapan Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Tayyip Ali Demir, ?Ben uzun yıllardır İnegöl´de görev yapıyorum. Belediye Başkanımızın her alanda elinden geldiği kadar eğitime destek verdiğine şahidim. Birçok okula yapmış olduğu gibi Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine de değerli Başkanımız her alanda; gerek okul bahçemizin asfaltlanması gerek çok amaçlı salonumuz, gerek kantinimizin yapımında desteğini vermiştir. Bugün de yinekendilerinin destekleri ile tadilatı ve onarımı yapılarak öğrencilerimize kazandırılan boya atölyemizin açılışını yapacağız. Ben kendisine tekrar teşekkür ediyorum? dedi

MOBİLYAYA NİTELİKLİ ELEMAN YETİŞTİRİYOR

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise ?Mobilya ve dekorasyon bölümünde öğrenimlerini sürdüren öğrencilerimizin daha iyi imkânlarda çalışmalarına katkı ve destek vermek amacıyla belediye olarak boya atölyesini baştan aşağı yeniledik. Geçtiğimiz Şubat ayında yine bu mekânda sizler ile bir araya gelmiştik. Mobilya ve dekorasyon bölümü öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında sokak hayvanları için yaptıkları barınakları teslim almıştık ve bu duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür etmiştik. İnegöl ekonomisinin merkezinde olan mobilyaya nitelikli eleman yetiştirmek için uğraş verilen bu mekânın artık değişmesi gerektiğini gördük. Daha modern, daha ferah bir ortamda öğrencilerimizin çalışmaları için belediye olarak burada bir takım düzenleme çalışmaları yaptık? şeklinde konuştu.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Boya atölyesinde yapılan tadilat ve onarım çalışmalarından da söz eden Başkan Aktaş, ?Burada yaptığımız çalışmaları kısaca belirtmek gerekirse; Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi Mobilya ve Dekorasyon bölümü boya hanesinin çatısı ısı yalıtımlı sandviç panel ile komple yenilendi. 50 metrekare tabanı kaymaz kale bodur ile döşenerek yeni görünümüne kavuştu. Boyanan mobilya parçalarının istiflenmesi için açılır kapanır raf sistemi yapıldı. Boyahanede oluşan ve insan sağlığını tehlikeye sokabilecek kimyasal içerikli kokuların önüne geçebilmek için mevcut aspiratöre 4 metre yüksekliğinde baca yapıldı. Dışa açılan kapı yenilendi. Bu yapılan çalışmaların toplam maliyeti ise 12 bin TL. Burada yapılan düzenleme çalışmalarının hem okulumuza hem de İnegöl mobilyasına hayırlar getirmesini temenni ederken, öğrenci arkadaşlarıma da bundan sonraki hayatlarında başarılar diler, saygılarımı sunarım? diye konuştu.

İLK BOYAYI BAŞKAN AKTAŞ YAPTI

Konuşmaların ardından Okul Müdürü Tayyip Ali Demir Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a çiçek takdim etti. Ardından davetlilerle birlikte atölye gezilerek yenilenen boyahanenin modern yüzü izlenime sunuldu. Boyahanede ilk boya işlemini de Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01