www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ

EĞİTİME HAYIRSEVER DESTEĞİ

İnegöllü hayırsever Ahsen Urgancılar'ın destekleri ile Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi'nde bilgisayar laboratuarı oluşturuldu.

İnegöllü hayırsever Ahsen Urgancılar'ın yardımları sonucunda U.Ü. İnegöl İşletme Fakültesi'nde oluşturulan bilgisayar laboratuarı dün gerçekleştirilen tören ile hizmete girdi.

YENİ BÖLÜM İÇİN OLMAZSA OLMAZDI

Gerçekleştirilen tören öncesinde bir konuşma yapan U.Ü. İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, Ahsen Urgancılar hanımefendinin fakültemize bir bağışı münasebetiyle bir araya geldik. Bilgisayar laboratuarı oluşturulması konusunda bize katkıları oldu. Bilindiği gibi fakültemizin 4 yıldır bazı fiziki mekânlarında farklı kurumların katkıları oldu. Bugün de bu anlamda özellikle yönetim bilimi ve bilişimi sistemi bölümümüzün özellikle bilişim sistemleri ana bilim dalı için son derece gerekli olan bir teknik donanımlı mekânı fakültemize kazandırmış olacağız. Yönetim bilimi ve bilişim sistemleri bölümü olarak Türkiye'de ilk defa bu bölümü açtık ve bu güz döneminde de buraya 45 öğrenci alacağız. YÖK'ten geçti, ÖSYM kılavuzuna girecek. 45 öğrencimizin yazılım ve bilgisayar konularında daha farklı dersleri olacak. Kurulacak olan bilgisayar laboratuarı bu anlamda önemli bir işlev görecek. Daha sonra onun gibi bir laboratuar daha oluşturacağız. Bu aşağı yukarı 25-30 kişilik bir laboratuar. Öğrencilerimiz 45 kişi olacak ve diğer laboratuarı daha sonra oluşturacağız. Bu anlamda Ahsen Urgancılar hanımefendiye çok teşekkür ediyoruz ve bu katkılarının İnegöl'de daha başka kişilere de örnek teşkil etmesini diliyoruz. Özellikle büyük firmalara ve iş çevrelerine bir fikir teşkil etmesini temenni ediyoruz” dedi.

 

AİLE BÜYÜKLERİ ANISINA

Eğitime katkıda bulunmak istediklerini belirterek konuşmasına başlayan hayırsever Ahsen Urgancılar, Büyüklerimizin anısına bu katkılarda bulunuyoruz. Laboratuarımızda öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitimlerini almalarını temenni ediyoruz. Herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından düzenlenen mini kokteyl ile laboratuarın açılışı gerçekleştirildi.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25