EĞİTİMİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

EĞİTİMİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alması için, eğitim kurumlarına her türlü desteği verdiklerini söyledi.

İnegöl Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Abdurrahim Mercan ve beraberindeki heyet Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Okul Müdürü Abdurrahim Mercan, geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Yeni Devlet Hastanesi açılış töreninde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na, Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri tarafından iletilen önlisans talebinin de olumlu karşılandığını hatırlatarak, Acil Tıp Teknisyeni (ATT) yetiştirecek İnegöl Meslek Yüksekokulu’nda iki yıllık bölümün yüksek öğretim kılavuzuna girdiğini ve önümüzdeki yıl, meslek lisesinden, Sağlık Meslek Yüksekokulu bölümlerine kolay geçiş üstünlüğü özelliğinden İnegöllü öğrencilerin de yararlanacağını dile getirdi. 

EĞİTİMİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, İnegöl Belediyesi olarak her zaman eğitim kurumlarının yanında olduklarını belirterek, “Geleceğimiz olan gençlerimizin daha iyi okullarda, daha iyi ortamlarda eğitim görmeleri, hayata daha iyi hazırlanmaları ve öğrencilik yıllarını eksiksiz, kusursuz bir şekilde geçirmelerini arzu ediyoruz” dedi.

DAHA KALİTELİ EĞİTİM İÇİN

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aktaş, İnegöl Belediyesi olarak eğitimi önemsediklerini belirterek, “Özellikle çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almalarına katkıda bulunacak çalışmalara imza atmak bizi mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

 



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14