www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Eğlenceli Yaz Okulu Sona Erdi

Eğlenceli Yaz Okulu Sona Erdi

Yedihilal ve İHMED derneklerinin birlikte düzenlemiş oldukları Eğlenceli Yaz Okulu programı düzenlenen veda gecesi ve sertifika dağıtımı programıyla sona erdi.

Yedihilal ve İHMED dernekleri tarafından Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda düzenlenen programda öğrenciler sertifikalarına kavuştular.

Ortaöğretim çağındaki öğrencilerin kültürel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen ve toplam 6 hafta süren yaz okulu, öğrencilerin Kur´an-ı Kerim ve ahlak eğitimlerine de katkılar sunmayı hedefledi.

Oldukça güzel geçtiği gözlemlenen ve velilerin de büyük beğenisini kazanan veda programının ardından öğrenciler yaz okulu etkinliklerinde gösterdikleri başarılardan dolayı sertifikalarını aldılar. Program sonunda yaz okulunda görev alan öğreticiler ve Yedihilal Derneği yönetim kurulu üyeleri, öğrencilere, velilere ve kendilerini program boyunca en güzel şekilde ağırlayan Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerine teşekkür ettiklerini belirttiler.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19