www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Eğlenerek Öğreniyorlar

Eğlenerek Öğreniyorlar

Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi tarafından düzenlenen 2017 Kış Etkinlikleri programına katılan öğrenciler, sömestre tatilini dolu dolu geçirdiler. Öğrenciler, dini eğitimlerin yanı sıra eğlenceli etkinliklere de imza attılar.

AGD İnegöl Şubesi taraşından yapılan yazılı basın açıklamasında; ?Önce ahlak ve maneviyat düsturuyla gayretlerini sürdüren Anadolu Gençlik Derneği İnegöl Şubesi olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin milli ve manevi değerlerine bağlı bir şekilde yetişmesi için çabalayan AGD İnegöl Şubesi olarak yarıyıl tatilini fırsata çevirme gayesindeyiz. Geçtiğimiz hafta başlayan öğrencilerimizin bu iki haftalık tatilde boş kalmamaları, eğitimlerini sürdürmeleri, aynı zamanda eğlenirken öğrenmeleri amacıyla düzenlediğimiz kış etkinliklerimiz nihayete erdi. Göçmen Camii karşısında bulunan dernek binasında gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizde Kur´an-I Kerim, ilmihal dersleri ile çocuklarımızın dini eğitimlerini de sürdürürken, bunun yanı sıra oyun ve film saatleri, bilgi yarışmaları ile öğrencilerimizin hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlanmış olduk.?

MİLLİ VE MANEVİ EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

?Sevgi ve kardeşliğin teminatı olarak çıktığımız bu yolda çalışmalarımız yalnızca tatiller ile kısıtlı değil, öğrencilerimizin okul zamanları da Cumartesi günleri katılabileceği okuma gruplarımız ile kardeşlerimizin milli ve manevi eğitimlerine ara vermeden devam etmelerini sağlıyoruz. İlçemizde bulunan tüm ilk, ortaokul ve lise çağındaki kardeşlerimizi AGD çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz? ifadelerine yer verildi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19