www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

EKiNCi YUVAYA DöNDü

EKiNCi YUVAYA DöNDü

Transfer çalışmalarına devam İnegöl Gençlergücüspor Kulübü, altyapısından yetişen ve uzun süre Gençlergücü forması giydikten sonra takımdan ayrılan Ali Ekinci ile anlaştı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlergücüspor Başkan Yardımcısı Ayhan Güney, "2019-2020 Sezonunda kadromuzda görmek istediğimiz futbolcu kardeşlerimiz ile görüşmelerimize ve anlaşma yapmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda 2004 yılında kulübümüzün altyapısında futbola başlayan ve aralıksız 7 sezon  farklı yaş gruplarımızda formamızı giyerek kulübümüze hizmet eden Ali Ekinci kardeşimiz ile yeniden anlaştık. Ali kardeşimiz efendi kişiliği ve futbol yeteneği ile İnegöl´ün önemli futbolcularından bir tanesidir. Aramıza katılması ile kadro kalitemiz daha da artmış oldu. Kendisine uzun zaman sonra  aramıza yeniden katıldığı için teşekkür ediyor ve kulübümüz adına hoş geldin  diyorum. Yapılan bu anlaşmanın kulübümüze ve futbolcu kardeşimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

Ali Ekinci ise, "Futbola Gençlergücüspor Kulübü altyapısında başlamıştım. Lisansım  2004 yılında çıkmıştı. 7 Sezon kulübümde futbol oynadıktan sonra ayrıldım. Uzun bir aradan sonra yeniden kulübüme, yuvama geri döndüğüm için mutluyum. Kadroda tanıdığım ve bildiğim futbolcu arkadaşlarım var. Gerçekten kaliteli bir kadro içerisinde bulunacağım için sevinçliyim. Birlikte çok çalışarak yeni sezonda güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. Teklif geldiğinde düşünmeden kabul ettim. Heyecanlıyım, arkadaşlarımızla kulübümüze güzel günler yaşatacağımızı düşünüyor ve yapılan bu anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

 

Haber ve Fotoğraf:M.Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00